Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért áll ki a református...

Miért áll ki a református egyház Novák Katalin mellett?

Figyelt kérdés
Nem bűn a gyermekek megrontása a szentírás szerint?
2024. febr. 12. 12:48
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
18%
Egyáltalán minek bárkinek kegyelmezni? Ez Istenre is vonatkozik....
2024. febr. 12. 12:57
 2/27 anonim ***** válasza:
26%

Novák Katalin nem pedofil.

Kónya Endre sem pedofil.

Kónya Endrét csőbe húzták, bűnbak kellett, a tárgyaláson sem voltak vele korrektek. Ő nem falazott az igazgatónak.

2024. febr. 12. 13:06
 3/27 hollófernyiges ***** válasza:
84%
Köszönjük a hozzászólást Balog püspök úr.
2024. febr. 12. 13:08
 4/27 anonim ***** válasza:
100%

Nem olvastam még ilyen nyilatkozatot.

Balog Zoltán nem egyenlő a református egyházzal. Nem vagyok református, de biztos vagyok abban, hogy nagyon sok jóérzésű református (lelkészek és hívek) nem értenek ezzel egyet és Balog személyét is károsnak vélik.

2024. febr. 12. 13:08
 5/27 anonim ***** válasza:
0%

Mrt most ez a hype.

Novák for president!

2024. febr. 12. 13:54
 6/27 anonim ***** válasza:

Elolvastam K.E. az üggyel kapcsolatos nyílt levelét.

Ha igaz, amit írt, nem értem a kér lemondást.

2024. febr. 12. 14:33
 7/27 Potyondi Gergely ***** válasza:
11%

János8,7-11

De mikor szorgalmazva kérdezék őt, felegyenesedve monda nekik: Aki közületek nem bűnös, az vesse rá először a követ.

És újra lehajolván, írt vala a földre.

Azok pedig [ezt] hallván, és a lelkiismeret által vádoltatván, egymás után kimenének a vénektől kezdve mind az utolsóig; és egyedül Jézus maradt vala, és az asszony középen állva.

Mikor pedig Jézus felegyenesedék és senkit sem láta az asszonyon kívül, monda neki: Asszony, hol vannak azok a te vádlóid? Senki sem kárhoztatott-e téged?

Az pedig monda: Senki, Uram! Jézus pedig monda neki: Én sem kárhoztatlak: eredj el, és többé ne vétkezz!

2024. febr. 12. 14:33
 8/27 A kérdező kommentje:
Ezen a logikán elindulva miért ítél el bárkit is az egyház? Miért nincsenek a tömeggyilkosok, sorozatgyilkosok szabadlábon?:)
2024. febr. 12. 14:36
 9/27 Potyondi Gergely ***** válasza:
6%

Ha valaki nem bánja meg szívből a tömeggyilkosságot, akkor muszály szabadságvesztésre ítélni, hogy ne kövesse el újra.

Ha pedig valaki szívből megbánja a tömeggyilkosságot, akkor meg magától fog elmennie a börtönbe.

2024. febr. 12. 14:53
 10/27 anonim ***** válasza:
100%

Kati belefutott egy politikai pofonba , megbízott a környezetében lévőkben a politikában még a saját anyjában sem bízhat az ember .

Nem véletlenül vették ezt a pedofil ügyet elé mert ebből szinte lehetetlen kimagyaráznia magát . Ez egy adu ász az élet bármelyik területén .

2024. febr. 12. 15:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!