Miért áll ki a református egyház Novák Katalin mellett?
Novák Katalin nem pedofil.
Kónya Endre sem pedofil.
Kónya Endrét csőbe húzták, bűnbak kellett, a tárgyaláson sem voltak vele korrektek. Ő nem falazott az igazgatónak.
Nem olvastam még ilyen nyilatkozatot.
Balog Zoltán nem egyenlő a református egyházzal. Nem vagyok református, de biztos vagyok abban, hogy nagyon sok jóérzésű református (lelkészek és hívek) nem értenek ezzel egyet és Balog személyét is károsnak vélik.
Mrt most ez a hype.
Novák for president!
Elolvastam K.E. az üggyel kapcsolatos nyílt levelét.
Ha igaz, amit írt, nem értem a kér lemondást.
János8,7-11
De mikor szorgalmazva kérdezék őt, felegyenesedve monda nekik: Aki közületek nem bűnös, az vesse rá először a követ.
És újra lehajolván, írt vala a földre.
Azok pedig [ezt] hallván, és a lelkiismeret által vádoltatván, egymás után kimenének a vénektől kezdve mind az utolsóig; és egyedül Jézus maradt vala, és az asszony középen állva.
Mikor pedig Jézus felegyenesedék és senkit sem láta az asszonyon kívül, monda neki: Asszony, hol vannak azok a te vádlóid? Senki sem kárhoztatott-e téged?
Az pedig monda: Senki, Uram! Jézus pedig monda neki: Én sem kárhoztatlak: eredj el, és többé ne vétkezz!
Ha valaki nem bánja meg szívből a tömeggyilkosságot, akkor muszály szabadságvesztésre ítélni, hogy ne kövesse el újra.
Ha pedig valaki szívből megbánja a tömeggyilkosságot, akkor meg magától fog elmennie a börtönbe.
Kati belefutott egy politikai pofonba , megbízott a környezetében lévőkben a politikában még a saját anyjában sem bízhat az ember .
Nem véletlenül vették ezt a pedofil ügyet elé mert ebből szinte lehetetlen kimagyaráznia magát . Ez egy adu ász az élet bármelyik területén .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!