Vannak vagy nincsenek a Vatikán pincéjében a Jeruzsálemi zsidó templomból szent tárgyak?
A vatikán 100 éve kategórikusan tagadja, de egy olasz megasra gú képviselő szerint ott porosodik a menora a pincében.
10
Semmilyen pince nincs, nincsenek mendemondák, nem találkoztam ilyenyirányú vádakkal ezt illetően. "Porosodni" pedig nem hagynak semmit, tisztaságnak örvendenek a régi tárgyak, hogy még sokáig emlék maradjon.
Ami pedig régiség, az megtekinthető a kiállításokon, amit a Tanúk múzeumában lehet megnézni.
Gramofonok, régi Biblia fordítások, mint hébernyelvű, Skandináv, örmény, matako, tobaka, feöreri, számi nyelvű, stb, Régi írástöredékek, fényképek: hogyan szolgáltak régen a Tanúk, lila háromszöggel jelzett rabruhák, amit a koncentrációs táborokban viseltek azok a testvérek, akiket elhurcoltak, stb I. Gusztáv teljes Bibliája 1541-ből 1531-es Francia nyelvű Biblia, amit az eredeti görög és héber Bibliából fordítottak le, Régi térképek, írásos agyag hengerek, stb.
Azok az őrtorony példányok és hangfelvételek is, amikben a sok sok hamis világvége jóslat szerepel, melyek elmaradtak?
@ "Egyszerűen azért, mert nem illeti őket, visszakellene adniuk azoknak akiket megillet."
Miért kiket illet? Milyen elven vagy kinek a törvénye alapján kellene azt visszaszolgáltatniuk?
Ha a zsidóknak kellene, akkor nyilván sok pénzt fizetnének érte, míg a pincében semmit nem ér. A vatikánnak nincs szüksége a menórára, főleg nem a pincében.
De vannak, neten is volt fent egy ilyen felvétel valamelyik 1974 vagy 75-ös kongresszusról, amit egy nagy stadionban tartottak, témája a 75-ös világvége volt. De engem érdekelnének azok a 20. század elei őrtorony magazinok is, melyekben még lehetet imádni Jézust. Ezek is biztos ott vannak lakat alatt a brooklyn-i vének pincéjében.
Csak látod, amíg te hoaxokat puffogtatsz zsidó menórákról, én konkrét dolgokat is írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!