Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Van-e ilyen vallás?

Van-e ilyen vallás?

Figyelt kérdés

Én úgy gobdolom, van előéletünk, ahol a mennyei szüleink által a mennyekben megszületünk. A Földre fejlődésként tekintek, ahol előre determinálva van egy fő út a mennyei szüleim által, de több ösvény is eleve el van rendeltetve. A mennyei szülők az isteneink, akik ha a főúton haladunk a tenyerünkön hordoznak minket, ha a mellékúton csak fogják a kezünket és csalogagnak a főútra. Ez a főút a legnagyobb vágyunkat teljesíti ki, kinek a tanulás kinek a munkája. Isten tudja mi számunkra a legjobb. És a kijelölt földi partnerünkkel eggyé válunk a mennnyben, úgy leszünk Istenek mi is halalunk után és a fejlődési úton haladunk. Viszont szabadon dönthetünk, hogy a determinalt utak és ösvények helyett magunk taposunk ki egy utat, de közben nem engedi el a kezünket, ha kérjük. Nem ítél el a melegekért, sőt vannak olyan istenek, akik meleg párok voltak a földön. De a mennyekben a család szempontjából, mi az egyesült partnerünkkel egy másik isten lesz a párunk. Ezért az istenek általában többesszámban beszélnek és heteroszexualisnak mondhatoak, habar az isteneknek nincs nemük, csak maszkulinok vagy femininek.

Van-e ilyen vallás és mi a neve. Én ebben hiszek.

jan. 21. 09:17
 1/3 anonim ***** válasza:
50%
Nincs, ekkora baromságot még nem találtak fel :)
jan. 21. 12:42
 2/3 anonim ***** válasza:

Ha a földi életünk előtt "angyalok" lettünk volna, és emberként leszületünk, akkor megszegjük Isten elrendezését, és elhagyjuk a rendeltetési helyünket.

Sátán és a démonai megtették és a következménye az lett, hogy az emberek és az angyalok közötti nemi kapcsolatból, erőszakos gonosz emberek születtek.

Ezért Istennek özönvízzel kellett elpusztítania az akkor élőket.

Az emberek, csak emberekkel szaporodhatnak, angyalokkal nem. Ezért sem igaz, hogy az emberek az "égből" származnak.

Ezt maga Jézus is kijelentette, csak Ő származik az égből.

(János 8:23) . . .„Ti innen a földről vagytok, én pedig felülről vagyok. Ti ebből a világból vagytok, én nem ebből a világból vagyok.

Isten tökéletes életformát hozott létre, akár angyalokról, akár emberekről beszélünk.

ezért soha nem voltak "meleg" angyalok, ahogy "meleg" emberek sem.

A tökéletlenség, illetve a világban történő életforma hozhatja magával, hogy valaki természet ellenesen kezd el élni.

jan. 21. 18:00
 3/3 anonim ***** válasza:

Nagyon érdekes elképzelés!

Szerintem ihletett....no nem Istentől,hanem inkább Sátántól!

Ő(Sátán),minden bizonnyal támogatna egy ilyen vallás alapításában. Jutalma borítékolható:

Olyan testi és lelki szenvedés,amilyet el sem tudsz képzelni.

jan. 21. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!