Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hogyan viszonyultok ahhoz a...

Hogyan viszonyultok ahhoz a tényhez, miszerint Isten azt akarta, hogy itt a földön kicsiben gyakoroljuk a teremtést emberként?

Figyelt kérdés

jan. 8. 07:44
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:

[link]

50 éve felgyújtottak az oroszok egy földgázmezőt, és azóta nem tudják eloltani.

Száz olyan baromság van amit az ember csinál, és aminek a hatásait folyamatosan mi szívjuk meg.

jan. 9. 15:30
 32/47 anonim ***** válasza:

"Nem cáfoltad"

Dehogynem, hisz rámutattam hogy nem létezik olyan természeti katasztrófa, ami ne létezett volna már a mai emberi tevékenységek előtt is. Ergo hamis az állítás, hogy a katasztrófákat az ember okozza. Szimplan csak előfordul olyan is, hogy emberi okra visszavezethető egyik vagy másik. A többi ettől még a bolygó természetes működéséből következik.

jan. 9. 16:05
 33/47 anonim ***** válasza:

"Dehogynem, hisz rámutattam hogy nem létezik olyan természeti katasztrófa, ami ne létezett volna már a mai emberi tevékenységek előtt is."

Nem erről szólt a történet, hanem hogy az emberi tevékenység okozza a problémákat.

Semmi baj nincs ha ha pár évente lemetszel a fáról egy-egy ágat, de ha az összes ágát lemetszed egyszerre, meghal.

Te azt nem akarod elfogadni, hogy az ember pusztítja a bolygót, és annyira besűrítve, felgyorsítva, generálva a természeti katasztrófákat, ami lassan az emberi életet is veszélyezteti a bolygón.

Ez a bolygó egy zárt rendszer, nem lehet ész nélkül szétcseszni, és biztos nem lesz baj belőle alapon.

Sajnos ezt nem érted te sem meg, többek közt.

jan. 9. 16:13
 34/47 anonim ***** válasza:

"Nem erről szólt a történet, hanem hogy az emberi tevékenység okozza a problémákat."

Igen, pont ezt cáfolják a tények az adott problémák létezéséről az általad hozzárendelt emberi tevékenységek előtt is.

jan. 9. 16:21
 35/47 anonim ***** válasza:

"Igen, pont ezt cáfolják a tények "

Ellenkezőleg.

Esőerdők kivágása:

A fák kiirtása jelentősen, akár 10 Celsius-fokkal is növelheti egy-egy terület hőmérsékletét. Ez jóval több, mint a klímaváltozás hatására észlelhető melegedés. Ahogy a Science Daily írja egy tavalyi kutatás kapcsán, a fák kivágása negatív következményekkel jár a helyi közösségek életkörülményeire vonatkozóan.

[link]

Az atomrobbantások hatása persze nincs túlreklámozva, de 10x -100x akkora robbantások vannak, mint ami Hirosimában volt.

Természetesen az amerikai hadsereg gyakorlatozott 1971 -ben, mert meg akarták nézni mi történik akkor, ha a föld alatt robbantanak fel egy 5 megatonnás atomtöltetet. Ezzel egy 6,8 erősségű földrengést okoztak a kísérlet helyszínének közelében.

Ennél nagyobbak is voltak, pl az oroszok a rekorderek ebben.

Ostobaság azt hinni hogy ezeknek nincs hatása....de hiába mondják folyamatosan a szakértők, bizonyítják, mindig lesz egy "gyakoris Józsi", aki tudja hogy régen is ez volt, és nyugodtan lehet mindent csinálni.

jan. 9. 16:27
 36/47 anonim ***** válasza:
Ki mondta, hogy ezeknek nincs hatása? Továbbra is csak azt az ostobaságot cáfoltam, ami mindent az emberre akart fogni.
jan. 9. 16:29
 37/47 anonim ***** válasza:

Senki nem mondta hogy minden természeti katasztrófát az ember okozott, és hogy korábban nem léteztek ilyenek. Ezt csak te akartad belemagyarázni, hogy ez ellen érvelhess.

Arról beszélünk amit írtam és írtak többen, hogy az ember okozza a problémákat.

Van egy földrengés, na és? Most volt egy Japánban, előtte tsunami, stb, nincs nagy gond belőle.

De háborúkban folyamatosan gyilkolni egymást évezredek óta, kifosztani, átverni, tökretenni, elnyomni, stb, ezt mind az ember csinálja.

Ne okold már a földrengést vagy az izlandi vulkánkitörést az ukrajnai vagy a gázai erőszakért.

jan. 9. 16:44
 38/47 anonim ***** válasza:
Dehogynem, a 19. válaszoló. Én semmi mást nem tettem, csak ez ellen szólaltam fel, mert ez nettó baromság. Onnantól kezdve csak a válaszreakciómra adott válaszokra reflektáltam.
jan. 9. 16:48
 39/47 anonim ***** válasza:
Akkor lehet csak magaddal vitatkozol baromságokról, passz.
jan. 9. 16:49
 40/47 Jégszív ***** válasza:

#19.

Ezen a fórumon sok mindenhez hozzá vagyok szokva, de EKKORA BLŐDSÉGET még nem olvastam: nem tudom, sírjak-e vagy nevessek...

#20.

BOCS! ez igen bonyolult és igen hosszú: azaz nem ide való...

#21-től:

KAPJATOK A FEJETEKHEZ!

Nem veszitek észre, hogy ettől kezdve eltértünk a tárgytól!? Ez már TROLLKODÁS!

jan. 9. 16:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!