Igaz, hogy falvakban, kis községekben még manapság is megszólják azokat, akik nem keresztelkednek meg, illetve legalább nagyobb egyházi ünnepeken nem mennek el templomba?
"Neked is azért van eggyel több IQ-D a baromfinál,hogy ne az udvar közepére szarj."
Na, most már van rajta ékezett. Kár hogy elveszted ezt a fontos üzenetet a feljelentés miatt.
10. Úgy érted a katolikus egyházban.
,,de a papságban a legelterjedtebb .." Igen, én is erről beszélek, a többi pedofilt érdekes módon nem veted meg annyira, akik ugyanúgy megérdemelnék a börtönt, mint a pedofil papok.
Ja, és a több, mint 6 év egyetemet végzett papot te csak ne küldd el gyárba, mert többet tanult, mint te egész életedben a hát elsővel, meg kettő másodikkal. xDD
15. Vissza is térhetünk a kérdésre, mert törölték az emberünket..
Én nem tapasztaltam még olyat, hogy akik nem keresztelik meg a gyereket, azt lenéznék. Meg.. Manapság már egyre ritkább ez a ,, mindenki ismer mindenkit,, helyzet. Már mindenkit megillet a magánélethez való jog, és ezt az okosabb falvakban tiszteletben is tartják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!