Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Igaz, hogy falvakban, kis...

Igaz, hogy falvakban, kis községekben még manapság is megszólják azokat, akik nem keresztelkednek meg, illetve legalább nagyobb egyházi ünnepeken nem mennek el templomba?

Figyelt kérdés
Vallásgyakorlóként kérdezem, bár én városban élek, és itt mindenkinek magánügye.

jan. 1. 15:51
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%
Neked is azért van eggyel több IQ-D a baromfinál,hogy ne az udvar közepére szarj.
jan. 3. 20:19
 12/18 Drakula_VAGY_Ahmed ***** válasza:
62%

"Neked is azért van eggyel több IQ-D a baromfinál,hogy ne az udvar közepére szarj."

Na, most már van rajta ékezett. Kár hogy elveszted ezt a fontos üzenetet a feljelentés miatt.

jan. 3. 20:20
 13/18 anonim ***** válasza:
97%
Színvonalasabb hozzászólásokat várnék.
jan. 3. 20:25
 14/18 anonim ***** válasza:
80%

10. Úgy érted a katolikus egyházban.

,,de a papságban a legelterjedtebb .." Igen, én is erről beszélek, a többi pedofilt érdekes módon nem veted meg annyira, akik ugyanúgy megérdemelnék a börtönt, mint a pedofil papok.

Ja, és a több, mint 6 év egyetemet végzett papot te csak ne küldd el gyárba, mert többet tanult, mint te egész életedben a hát elsővel, meg kettő másodikkal. xDD

jan. 4. 07:09
 15/18 anonim ***** válasza:
A kérdés nem a pedofil papokról szól.
jan. 4. 13:07
 16/18 anonim ***** válasza:
15. Nem. De ha már a 3-as agyhalott behozta, akkor tegyük rendbe az ősembert.
jan. 4. 13:59
 17/18 anonim ***** válasza:
86%

15. Vissza is térhetünk a kérdésre, mert törölték az emberünket..

Én nem tapasztaltam még olyat, hogy akik nem keresztelik meg a gyereket, azt lenéznék. Meg.. Manapság már egyre ritkább ez a ,, mindenki ismer mindenkit,, helyzet. Már mindenkit megillet a magánélethez való jog, és ezt az okosabb falvakban tiszteletben is tartják.

jan. 4. 16:24
 18/18 BécsiFehér ***** válasza:
100%
Engem és a feleségemet rokonságon belül megszóltak, hogy nem járunk templomba, pedig nagyvárosban élünk. Nem nagyon akartunk egyházi esküvőt sem, de a feleségem nagyapja fenyegetőzött, hogy akkor el sem jön a polgárira. Még papot is ajánlott, a saját gyóntatópapját (végül nem azt választottuk).
febr. 29. 09:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!