Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Püspök úr követelése jogos a...

Püspök úr követelése jogos a homoszexuálisok tekintetében?

Figyelt kérdés
[link]

jan. 1. 11:27
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

7

"a párkapcsolat megáldását nem engedi meg. Nem a párokat, hanem az embereket áldják meg ebben az esetben, mivel bárki kérhet áldást, az is, akinek az élethelyzete bűnös. Ezt mondja ki a Fiducia supplicans - sajnos eléggé zavarosan - és ehhez igazodik a világegyház."

tehát akkor változott valami? szerinted tehát semmi, vagyis a pápa mondott valamit, ami semmit nem változtat semmin?

jan. 1. 17:59
 12/14 anonim ***** válasza:
56%

A 2022-es népszámlálás adatai szerint csaknem egymillió katolikus "eltűnt" az előző, 2010-es felmérés óta, és majdnem megfeleződött a számuk a 20 évvel ezelőtti népszámlálás óta.

A magyar katolikus egyház a létező legjobb úton jár afelé, hogy a folyamatos politikai állásfoglalásaival és a mindenféle kisebbségeket kirekesztő, megbélyegző hozzáállásával a maradék híveit is teljes mértékben elidegenítse önmagától, felszámolja önmagát. Folyamatosan bort isznak és vizet prédikálnak. Hajrá János, egy újabb szög a saját koporsótokba. Így kell ezt csinálni.

jan. 3. 02:17
 13/14 anonim válasza:
72%
Nem minden hetero homofób en pl tegnap mondtam el egy barátom nak és annyit mondott jolvan nem baj.
jan. 17. 18:20
 14/14 anonim válasza:
Felőlem nekem jöhetett volna de attól hogy meleg vagyok meg én is pofán tudok baszkodni népeket.
jan. 17. 18:21
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!