Évek óta egyedül ünneplem a szent estét. Imádsággal, könyörülettel fordulok az Úrhoz. Tavaly szólt hozzám ezen a napon, ha mindent ugyanúgy csinálok ma is szólhat hozzám?

Reméljük... Én mindig Őt figyelem. Lesem, várom a szavát, vezetését.
2 Korintusi 9:8
Mert Isten hatalma több mint elégséges arra, hogy minden kegyelmét bőségesen rátok árassza — s ezáltal minden körülmények között mindent bőségesen és folyamatosan megkaptok, amire csak szükségetek van. Sőt még azon felül is, hogy bőségesen legyen módotok mindenféle jótettre.

@ "könyörülettel fordulok az Úrhoz."
Ezt hogy csinálod? Adsz neki némi alamizsnát? Vagy megbocsájtod a bûneit?

5
"könyörülettel fordulok az Úrhoz."
én is pont ezt akartam tudni :-D, nem mindegy, hogy milyen ájtatos szavakat dobálunk össze

Lehet, hogy csak nekem tűnik úgy; de mintha az Istent te egy természeti erőnek tekintenéd. Mintha 35,5 g Cl-t és 23 g Na-ot, közölsz vele egy kis hőt; s minden alkalommal ugyanaz történik. Az Isten nem ilyen; Ő ugyanúgy személy, mint te. Ő dönti el mit tesz, nem te.
Secundo, hogyan tudsz "könyörülettel fordulni az Úrhoz"? Mit tudsz tenni Vele könyörületből? Hisz Ő mindent megtett érted. Nem inkább dicsőítened kéne szent Nevét, s hálát adni Neki?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!