Tényleg oka lehet ez is a betegségeknek?
"Sugole Jeno Paradi"
évek óta mondjuk neked,hogy ne olvasd és ne reklámozd
ez egy Kanadában élő magyar roma "pásztor", akiből ömlik a hülyeség
Ezt így ne hidd el.
Pont az ilyen "pásztoroktól" óv a biblia.
Abszolút egyetértek veled, tényleg eretnekség. De sajnos vannak ilyenek, pl. a Szent Antal fillérek...
Démonok léteznek, de nem kell mindent rájuk fogni, mert kell nekik egy belépési pont. Amit én tapasztaltam az Egyházon belüli karizmatikus megújulásból, melynek része vagyok, nem hirdetünk semmi hasonlót, tehát ilyen szempontból jót írtál. Neoprotestáns gyülikből van millóegy, mindegyik mást mond, nehéz általános szabályt alkotni.
23#
Igen,egyre gondolunk.
Ebben az ertelemben neveznem magam.mersékelten karizmatikusnak.
Vannak demonok,kavarni is tudnak rendesen ha....de konkrét demonologiát gyartani körejük az mar a generációs atkok kategoria
Amig hallok olyat hogy valaki a csokoladé evés demónától akar szabadulni...addig gáz van...ez pl test cselekedete nem démoni beavatkozás.
Ha ezt a kettőt sikerül megkülönböztetni már jó uton vagyunk a babonamentes hit felé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!