Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Tényleg oka lehet ez is a...

Tényleg oka lehet ez is a betegségeknek?

Figyelt kérdés
Nálunk sok a szív és érrendszeri beteg, magasvérnyomásos, cukorbeteg, infarktusos. Pedig a családban nincs senki elhizva és a családtagok közül csak 1 , 2 én dohányoznak. Pl nagymamám nagyon beteg. Cukros, magasvérnyomás emiatt lábaiban, szívben mindenhol érszükülete van /62 éves/ emellet COPD-os azaz Asthmás. a gyülekezet vezetö lelkipásztor szerint ez nem csak genetika hanem átok. Mert nem tér meg a család Istenhez a mi Atyánkhoz az ő Küldött szent fia Úr Jézus Megváltónk által. Meg valami olyat magyarázott hogy dedmonok vannak a családban fammilliaris szellemek azaz démonok akik évtizedek óta a családban vannak és szerencsétlenségeket betegségeket hoznak rànk,de ha a megtérnénk, Istennek szent Fiát a Megváltót Jézus Krisztust mint Urunkat, megváltónkat, befogadnánk szivünkbe, lelkünkben életünkbe akkor Isten megbocsátaná bűneinket és a gonosz démonok elmennének a családból az Úr Jézus megváltó vére jelenlététől menekülnének és a betegség csillapodna a családban. mitszolsz ehhez? ? Én nem tudom higyjem e vagy ne.. hát..... Hm...
2023. dec. 20. 22:57
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

"Sugole Jeno Paradi"

évek óta mondjuk neked,hogy ne olvasd és ne reklámozd

ez egy Kanadában élő magyar roma "pásztor", akiből ömlik a hülyeség

2023. dec. 21. 18:11
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

Ezt így ne hidd el.

Pont az ilyen "pásztoroktól" óv a biblia.

2023. dec. 21. 18:51
 23/24 IstenGyermeke1 ***** válasza:
100%

Abszolút egyetértek veled, tényleg eretnekség. De sajnos vannak ilyenek, pl. a Szent Antal fillérek...

Démonok léteznek, de nem kell mindent rájuk fogni, mert kell nekik egy belépési pont. Amit én tapasztaltam az Egyházon belüli karizmatikus megújulásból, melynek része vagyok, nem hirdetünk semmi hasonlót, tehát ilyen szempontból jót írtál. Neoprotestáns gyülikből van millóegy, mindegyik mást mond, nehéz általános szabályt alkotni.

2023. dec. 21. 19:14
 24/24 anonim ***** válasza:
100%

23#

Igen,egyre gondolunk.

Ebben az ertelemben neveznem magam.mersékelten karizmatikusnak.

Vannak demonok,kavarni is tudnak rendesen ha....de konkrét demonologiát gyartani körejük az mar a generációs atkok kategoria

Amig hallok olyat hogy valaki a csokoladé evés demónától akar szabadulni...addig gáz van...ez pl test cselekedete nem démoni beavatkozás.

Ha ezt a kettőt sikerül megkülönböztetni már jó uton vagyunk a babonamentes hit felé.

2023. dec. 21. 19:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!