Tényleg oka lehet ez is a betegségeknek?
Figyelt kérdés
Nálunk sok a szív és érrendszeri beteg, magasvérnyomásos, cukorbeteg, infarktusos. Pedig a családban nincs senki elhizva és a családtagok közül csak 1 , 2 én dohányoznak. Pl nagymamám nagyon beteg. Cukros, magasvérnyomás emiatt lábaiban, szívben mindenhol érszükülete van /62 éves/ emellet COPD-os azaz Asthmás. a gyülekezet vezetö lelkipásztor szerint ez nem csak genetika hanem átok. Mert nem tér meg a család Istenhez a mi Atyánkhoz az ő Küldött szent fia Úr Jézus Megváltónk által. Meg valami olyat magyarázott hogy dedmonok vannak a családban fammilliaris szellemek azaz démonok akik évtizedek óta a családban vannak és szerencsétlenségeket betegségeket hoznak rànk,de ha a megtérnénk, Istennek szent Fiát a Megváltót Jézus Krisztust mint Urunkat, megváltónkat, befogadnánk szivünkbe, lelkünkben életünkbe akkor Isten megbocsátaná bűneinket és a gonosz démonok elmennének a családból az Úr Jézus megváltó vére jelenlététől menekülnének és a betegség csillapodna a családban. mitszolsz ehhez? ? Én nem tudom higyjem e vagy ne.. hát..... Hm...2023. dec. 20. 22:57
1/24 anonim válasza:
Huhh ez így estére meredek picit... :D
2/24 anonim válasza:
milyen gyülekezethez tartoztok? HIT?
génhiba okozhatja, de ott sajnos az ima nem segít. Rosszul érvel a lelkipásztorotok.
3/24 anonim válasza:
Kerdezd meg a papot, hogy van e a gyulekezetben, a hivo katolikusok kozott cukorbeteg, magas vernyomasos, szivbeteg, erszukuletes, asztmas beteg. Ha egy sincs, akkor igaz a mitosz, de ha van, talan jobb orvoshoz fordulni, mint mitoszokat fejtegetni.
4/24 anonim válasza:
Ennek az ezoban jobb helye lenne
5/24 anonim válasza:
Azért látszik, milyen "szerető" isten ez...
6/24 anonim válasza:
Ez valami szekta??
Katolikus pap, református lelkész ilyeneket nem mond...
7/24 IstenGyermeke1 válasza:
Ilyet a Katolikus Anyaszentegyház soha nem tanított, s most sem tanít. Ha egyek papja mondta neked; én elnézést kérek tőled.
8/24 anonim válasza:
Elég "ószövetségi" gondolkodás ez, valami ritka destruktív kis szekta lehet, aminek a "vezére" még valószínűleg az értő olvasás szintjéig sem jutott el értelmileg (vagy tudatosan butít), hiszen az evangéliumokban egyértelműen benne van, hogy a betegségek nem emiatt vannak.
9/24 anonim válasza:
Még előző vagyok:
"démonok akik évtizedek óta a családban vannak és szerencsétlenségeket betegségeket hoznak rànk"
Ezzel logikailag nem mondott mást, minthogy a "démonok" valójában Isten felett állnak. Szép kis sátáni gondolkodás.
10/24 A kérdező kommentje:
Szabad keresztény Hit gyülis pásztor ez a Sugole Jeno Paradi igy van fent facen, olvass bele irssaiba ha megkerhetlek es ird meg velemenyed .
2023. dec. 21. 08:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!