Szeretnék eljutni Indiába, találkozni egy guruval. Hogyan találjak ehhez szponzort, szponzorokat és akár útitársat?
Figyelt kérdés
Nem akarom videóra venni a majdani eseményt és nem akarom az egész történetet feltölteni a netre, tehát nem ilyen bulvár dologért cserébe képzelem, hanem úgy, hogy vki önzetlenül támogatna az oda-visszautazásban és az ott lét alatt.2023. dec. 16. 01:36
1/17 anonim válasza:
Nem tudom, de én is így szeretnék eljutni mindenhova, hogy nem kell semmit se csinálnom, még videót se, de kifizeti valaki helyettem.
2/17 A kérdező kommentje:
Azt nem írtam, hogy semmit teszek, csak azt, hogy mit nem.
2023. dec. 16. 03:38
3/17 anonim válasza:
Akkor fog bárki szponzorálni, ha az nekik nyereséges. Mit tudsz nyújtani, ami miatt egy szponzornak megéri, hogy fizessék a költségeid?
5/17 anonim válasza:
Bankkölcsön, aztán majd a gyermekeid fizethetik életük végéig.
6/17 anonim válasza:
ha lány vagy segítek :) Bár Jézus óvva intett minket a hamis prófétáktól.
7/17 anonim válasza:
Menj el dolgozni, keress rá pénzt, tegyél szorgalmasan félre.
Vagy keress egy pénzes sugardaddy-t.
8/17 anonim válasza:
Amikor ott az ideje, meglesz hozzá minden.
9/17 anonim válasza:
Ennyire bután jobb is, ha nem mész.
10/17 anonim válasza:
Vannak direkt ilyen célú szervezett utazások különböző ilyen irányultságú spiri csoportoknál. Keresgélj a neten, nem nehéz, hamar kidobja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!