Miért van az,hogy a Bibliában is világosan írva van,hogy a nőknek azt a viseletet kell viselniük mint a zsidó,muszlim nőknek,hogy el kell takarniuk a hajukat de ehhez csak az ortodox nők hűek,tartják meg?
A Mózes könyve 5;14 szerint a disznó húsát sem lehetne enni. Mégis eszik. A keresztények sokszor kényükre kedvükre értelmezik a bibliát, és találnak rá kiskapukat. Én azt hallottam hogy Jézus eljövetele eltörölte az ószövetségi törvényeket. Aha. Jó vicc. Én itt gondolkodtam el, mikor keresztény voltam, hogy isten törvényét nem lehet törölni, másképp minek íratott volna le?
Egyes keresztény felekezetek csak akkor tesznek kendőt ha egy férfi jelenlétében imádkoznak. Ezt sem értem.. a gyülekezetben meg a közös imánàl senkin nem volt kendő. Ez csak 2 példa a sokból
Nazarénus nők is elfedik a hajukat egy kis kendővel.
Minden vallas mashogy ertelmezi a bibliat
Mert nincs benne ilyen, egyedül azt írja, hogy közösségi imádkozás esetén kell felvenni a nőknek valamit fejükre.
Sajnos már a kérdésben is hazug állítás van :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!