Miért van az,hogy a Bibliában is világosan írva van,hogy a nőknek azt a viseletet kell viselniük mint a zsidó,muszlim nőknek,hogy el kell takarniuk a hajukat de ehhez csak az ortodox nők hűek,tartják meg?
Figyelt kérdés
2023. szept. 30. 20:22
31/60 A kérdező kommentje:
Itt most mindenki, aki azt mondja el kell törölni az ószövetséget az hamisítja a tanítást. Sehol sincs,hogy el kell törölni az ószövetséget vagy,hogy csak a 10 parancsolatot kell megtartani.
2023. okt. 1. 11:36
32/60 anonim válasza:
Senki nem mondta hogy el kell törölni. Érted is amit olvasol, kérdező?
33/60 A kérdező kommentje:
32 Persze, azt mondjátok,hogy az ószövetség Jézus miatt semmissé vált kivéve a 10 parancsolat
2023. okt. 1. 12:13
34/60 anonim válasza:
A kérdező csak beszél, löki a sok agyament hülyeséget, de még nem láttam, hogy akár egy bibliai idézettel is alátámasztotta volna állítását.
35/60 anonim válasza:
Ezt csak te mondod, kérdező.
36/60 A kérdező kommentje:
34 Mondanék én de,ha ránézel az ortodox nőkre, apácákra, jópár tényleg hithű katolikus nőre akk megkapod a választ
2023. okt. 1. 13:12
37/60 A kérdező kommentje:
35 hmmm nem én mondtam,hogy a 10 parancsolaton kívül a többi a zsidóknak szól, a maga korának kell meghagyni.
2023. okt. 1. 13:13
38/60 anonim válasza:
Tehát akkor mégsem semmis, nemde?
39/60 A kérdező kommentje:
37 De, azt állítjátok,hogy a 10 parancsolaton kívül semmis
2023. okt. 1. 14:29
40/60 anonim válasza:
Akkor hogyhogy eddig csak te állítottál ilyesmit, kérdező?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!