Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hitüket gyakorló hiteseket...

Hitüket gyakorló hiteseket kérdeznék arról,hogy Rostás Zoltán miért lépett ki a Hit Gyüliből?

Figyelt kérdés
Youtubeon láttam pár prédikációját,de csak az ő szemszögéből hallottam mi történt vele.Szerintetek igaza van? Vagy okkal csináltak vele amit csináltak?Mert ha tényleg úgy van ahogy elmondta,akkor az eléggé durva!

2023. dec. 11. 14:36
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

"eretneknek meg megint hagyjuk a legtisztabb legbiblikusabb tanitas a mienk a vilagon s ami a legfontosabb a szent lélek jelen van egy összejövetelen tehát"

Aha a pénzimádat nagyon biblikus, a jelenlét pedig értelmetlen hablatyolásban és olyan vonaglásban nyilvánul meg, amit Bibliában csak ördögtől megszállott esetén látunk. Hát valamilyen szellem biztos jelen van ott, csak nem Isten Lelke.

2023. dec. 13. 13:33
 12/12 A kérdező kommentje:
Igen a 10 es véleménye helyénvaló,az hogy szent lélek és biblikus valóban szubjektiv,pl a jelenés könyve magyarázatának is többféle változata alakult ki a döntő mindig az,hogy az írást szó szerint vesszük vagy nem! Ha én szó szerint veszem márpedig alapvető irásmagyarázati szabály,hogy szó szerint kell vennem kivéve ha a szöveg figyelmeztet hogy ez példázat! Viszont ha szó szerint veszem akkor fundamentalista vagyok viszont ha nem venném szó szerint akkor már bármi lehet tetszőlegesen kinek kinek más!! A szektázást meg hagyni kéne! A kommunizmusban vkire hivatkoznak egy komcsira aki megalkotta a szekta szó deffinicióját,olyan ember állîtólag szakertő aki egyetemet vegzett,igen tudjuk akkoriban beíratkozott és elvégezte! Ő aztan tudja mi a szekta! Elolvasva nálam felteszem a kérdést,ha ez a szekta,akkor a világ legnagyobb szektavezére Jézus volt! Ő hirdette a megtérést ujjászületést mindent ami a szekta szó deffiniciójában szerepel!!!
2023. dec. 13. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!