Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ez a mese elérhető magyar...

Ez a mese elérhető magyar nyelven?

Figyelt kérdés

A Google fordította arab nyelvről a Facebook-on.

"Kedveltem ?

A kutyának azt mondták: Te fogod őrizni az emberek otthonát, és te leszel a legjobb barátjuk. Megeszed a hulladékot, amit rád hagy, és hosszú életet ad neked. Harminc éves...

A kutya azt mondta: Harminc év sok, én csak tizenötöt akarok... Szóval megvolt, amit akart

Azt mondták a majomnak: Ágról ágra hintázni fogsz, és trükközni fogsz, ha másokat megnevettetsz, húsz évig fogsz élni.

A majom azt mondta: Húsz év sok, én csak tíz évet akarok... szóval... Megkapta, amit akart.

Azt mondták a szamárnak: Napkeltétől napnyugtáig panasz nélkül dolgozol, és nehéz terheket cipelsz a hátadon, és árpát eszel, és nem élvezed Semmi okossággal, ötven évig élsz. .

A szamár azt mondta: Szamár leszek, de ötven év túl sok, Ar Csak húsz éve volt... szóval megvolt, amit akart.

Azt mondták az embernek: Te vagy a legintelligensebb teremtmény a föld színén. Az intelligenciádat arra fogod használni, hogy úrrá válj a többi teremtmény felett, és élj gyönyörű életet, hogy felépítsd a földet, és egy életet fogsz élni. húsz éves.

A férfi azt mondta: Ember leszek, hogy csak húsz évig éljek! ? Ez nagyon kevés!! Azt a harminc évet akarom, amit a szamár nem akart.

És az a tizenöt év, amit a kutya nem akart,

És az a tíz év, amit a majom nem akart...

És megvolt, amit akart!

* Azóta az ember húsz évet élt emberként... míg... utána megházasodott...

Harminc évig él, mint a szamár... napkeltétől napnyugtáig fáradozik és dolgozik.

Súlyokat hord a hátán.

És akkor... ha a gyerekek felnőnek

Tizenöt évig él, mint egy kutya... őrzi a házat és bezárja az ajtókat. És villany, és kevesebb ételt vagy hulladékot eszik, amit hagy. A gyerekei

Aztán... ha megöregszik és nyugdíjba megy

Tíz évig él, mint egy majom...

Házról házra, egyik fiúról a másikra, vagy egyik lányról a másikra terjed.

Trükköl és mesél, hogy megnevettesse az unokáit, unokáit!!

Akkor miért az arrogancia, ó, Ádám fia? !

Nekem tetszett (a durvasága ellenére)."

2023. nov. 19. 21:29
 1/3 anonim ***** válasza:
nem
2023. nov. 19. 21:32
 2/3 Prókátor ***** válasza:
Már találkoztam ezzel a mesével, magyar változatban, azt hiszem dettó a Facebookon. Nekem is tetszett.
2023. nov. 19. 22:54
 3/3 anonim ***** válasza:
Én meg hittanon hallottam elég régen. Talán még azt is hittem, hogy a Biblia része.
2023. nov. 20. 00:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!