Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Isten hivöként , spiritualizmu...

Isten hivöként , spiritualizmussal lehet foglalkozni? ( Pozitív témájú könyvek, lélek tanulmányozás )

Figyelt kérdés
2023. nov. 12. 22:19
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Köszönöm mindenki válaszát , igazából mindig is érdekelt a spiritualizmus , a pozitív gondolatok, a lelki egyensúly fenntartása, és sajnos a vallással úgy vagyok,hogy mindenki másképp gondolja,másképp vall dolgokat , ott is nehéz belefutni a hamis tanitókba,és sokat is csalódtam bennük,mint emberekbe!! Meg valamiért úgy érzem ,mindig ez állt hozzám közel, de Istenben is hiszek, én egy Istenben hiszek, de az okkultizmus a boszorkányság nem érdekel!

2023. nov. 13. 17:41
 12/15 anonim ***** válasza:
Ha spiritualizmus alatt new age-es cuccokat értesz akkor nem, de ha nem ezt érted alatta, akkor igen, lehet.
2023. nov. 13. 19:53
 13/15 A kérdező kommentje:
Utána olvastam mit jelent, mert nem tudtam :) nem érdekel a szellemvilág ,semmi ami a tulvilággal kapcsolatos dolog! Csakis a pozitív gondolkodás , a lelki egyensúlyom fenntartása, hogy nyugodtabb életem legyen...ne agyaljak túl mindent
2023. nov. 13. 21:02
 14/15 Kései Sirató ***** válasza:
A pozitív gondolkodás nem bűn, sőt a Biblia szerint "a vidám elme jó orvosság".
2023. nov. 15. 12:10
 15/15 anonim ***** válasza:
A pozitív gondolkodás nem spiritualitás, azt nyugodtan lehet.
2023. nov. 15. 22:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!