Mekkora örömöt ad nektek a mindennapokhoz, úgy keltek fel, hogy a mennyországkapuja nyitva áll előtettek és ha meghalunk Jézussal és az atyával leszünk egy közösségben?
#8 A te mindenható jóistened arra nem képes, hogy engem megtérítsen?
Szép kis mindenható!
13# Ami késik nem múlik 🤗
Addig is úgy szeret, ahogy vagy. ✌️
#14 Én is úgy szeretem magamat, ahogy vagyok!
#16 Ja, Pokol az attól még van, oda is csupa szeretetből küldenek, ha nem cidáztad le a papbácsit ministránsként elégszer...
16-17# Hogyne lenne pokol..Ti onnan pontoztok le 😂
Azt sem tudjátok, hogyan kell emberségesnek lenni.
A pokol is ilyen, semmi szeretet, csak szenvedés.
Az Úr átvitt engem is a halál árnyékának völgyében, nem volt egyszerű.... Nem jelentkeztem volna rá az biztos. De így tudom, miről beszélek. Senkinek nem kívánom, hogy a pokolba kerüljön.
Egyértelmesen gondolkodni tudó ember sem választaná, ha tudná mi vár rá ott. ✌️🤗
#18 De ha már ez itt a pokol (hisz onnan pontozunk le, jelentsen ez bármit), és senkinek nem kívánod a poklot, mert egyetlen gondolkodni tudó ember sem választaná, akkor mi a megoldásod?
Mert ezek szerint mi itt mind a Pokolra jutottunk...
Méghogy semmi emberség, meg szeretet, csak szenvedés. A te életedben, talán. Én arra koncentrálok, hogy az enyémben mindez meglegyen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!