Mit gondoltok a Sátánizmusról?
Arra vagyok most kíváncsi, hogy az emberek nagy része kedveli, vagy utállja e a Sátánizmust, és miért. Mit gondolnak róla, stb...
21/F (Sátánista 4 éve)
12# tényleg? S akkor hány isten fog itt pattogni körülöttünk? Mindenki mindenható lesz, ezt egy filmben megcsinálhatnák, vicces paródia lenne! :-D
mekkora tévút, anyám
(egy ateista)
Csak elérne az Isteni szeretet...
Jézus kereszthalált halt értünk, annyira szeretett .
Ezt a szeretet nem tudod felül überelni a teoriáddal.
Az Ő jósága lélek átformáló.
Tudom kit kerestem, kit követek.. ismerem 🤗 Ő a Mennyből alászállt kenyér. Az örök élet forrása.
Kérdezd meg Őt, mit szól ehhez !
Én keresztény vagyok és azt kell, hogy mondjam:
Még a sátánista is közelebb van Istenhez mint egy ateista.
Sőt azt is gondolom, hogy még egy ateista is közelebb van a sátánhoz, mint egy sátánista.
Meg én anti-istennek hívom újabban a sátánt és azt mondom róla, hogy a sátán lényege :
16: szeret? Kereszthalált halt? Örök élet forrása? Megkérdezni??
Elösször is. A keresztény isten átbassza a követőit. Az, hogy kereszthalált halt, azért volt mert kötelezték. Örök élet... Sátánnak ténylegesen hatalmában áll megadni... De ára van mint mindennek a világon... Ja és megkérdezni? Míg ő nem válaszol, küld jelet, addig Sátán igen!
17: miért hivod Sátánt anti istennek? Ja és a ":" után csak írhattál volna valamit...
Gyermeteg ideológiának gondolom (itt most a LaVey-féle sátánizmusra gondolok), ahol sem az alapvető filozófiai fogalmak nincsenek lefektetve, sem a morális tanítás. Amolyan nesze semmi, fogd meg jól. Egy 10 éves gyerek "összerak" ilyen alapelveket 3 perc alatt.
Az élet nagy kérdéseire nem keres és nem is ad választ, mivel ahhoz túl éretlen. Veszélyesnek épp ezért egyáltalán nem mondanám.
Szent II. János Pál bocsánatot kért az Egyház nevében elkövetett bűnökért; ennél többet nem tudunk tenni. Továbbá kereszténység NEM egyenlő a nevében elkövetett bűntettekkel.
A sátánizmus a gonosz numinózusa. Lehető legtávolabb van Isten igazságától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!