Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hogy lehet az, hogy 3 hónapja...

Hogy lehet az, hogy 3 hónapja lakunk itt, mégsem jött még egy Jehova Tanúja sem? Elvesztek?

Figyelt kérdés
Ne értsétek félre, nem hiányoznak, csak érdekes. Minden hónapban "be kell munkálniuk a területüket". Vagy mi kimaradtunk?
2010. okt. 19. 19:20
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Hozzánk szombaton jöttek.

"Nem érezted még azt, hogy túlstresszeled magadat a munkahelyeden és hajszolt életvitelt folytatsz?"

"Mivel másfél éve munkanélküli vagyok, valahogy nem..."

"Akkor itt lenne pár kérdés, akarsz velük beszélgetni valakivel?"

"Én mindent meg tudok magamba beszélni egy sör mellett."

"Akkor további szép napot!"

"Nektek is!"

2010. okt. 19. 19:30
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
velük-róluk
2010. okt. 19. 19:33
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
nálunk több mint 3éve nem voltak
2010. okt. 19. 19:39
 4/9 anonim ***** válasza:
75%
Nekem is feltették, hogy nem érzem-e magam stresszesnek. Közöltem velük, hogy én a hülye kérdésektől leszek stresszes, mert egyébként haláli nyugodt ember vagyok. Nem is zavartak azóta. Ez már majd' egy éve volt
2010. okt. 19. 19:56
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is jó rég voltak,bár elég "eldugott" utca :D Kb. 6 éve ...
2010. okt. 19. 20:35
 6/9 anonim ***** válasza:
KESZULNAK VALAMIRE!! EN TUDOM!
2010. okt. 19. 22:18
 7/9 anonim ***** válasza:
0%

Szia!

A következő linkeken találhattok tárgyilagos, bibliai alapú elemzéseket az Őrtorny Társulat által propagált doktrínákról, amelyet Jehova "tanúi" hirdetnek:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2010. okt. 20. 06:47
 8/9 anonim ***** válasza:
33%

Kedves kérdező! Miből gondolod, hogy minden hónapban be kell munkálnunk a területeket? A lényeg, hogy minél sűrűbben elérjük az embereket, de nem "kell" havonta.

Az, hogy titeket nem értek el, lehet, hogy nem te voltál otthon a családból, vagy egyszerűen nem voltatok otthon pont akkor. Mondjuk én személy szerint azoknak a családoknak, akiket nem találok otthon, egy levelet szoktam írni, amibe teszek egy rövid tájékoztatót. Hiszen a célunk, hogy mindenkit elérjünk egy rövid beszélgetés erejéig, és ebből senkit sem szeretnénk kihagyni, hacsak az illető külön nem kéri ezt.

2010. okt. 21. 10:50
 9/9 A kérdező kommentje:
10:50: Nagyjából ismerem a tanúk munkásságát. Egyébként, nem tudom, nálatok hogyan szokás, de ha esetleg én nem vagyok itthon, mikor jönnek a tanúk, de más igen, akkor ő szól, pl. mielőtt felteszem ide a kérdést. Egyébként: valaki szinte mindig van itthon, de se tanú, se levél, se kiadványok, semmi. Nem mintha hiányozna, nem arról van szó, csak mintha az utóbbi időben eltűntetek volna...
2010. okt. 21. 11:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!