Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért nem félsz attól, hogy a...

Miért nem félsz attól, hogy a tollaskígyó isten megesz téged mert nem hittél benne?

Figyelt kérdés
2023. nov. 2. 10:58
1 2
 1/16 Drakula_VAGY_Ahmed ***** válasza:
34%

Mert nem hiszek benne...

De amúgy is, az melyik vallásban is van?

2023. nov. 2. 11:53
 2/16 A kérdező kommentje:
2023. nov. 2. 12:00
 3/16 Drakula_VAGY_Ahmed ***** válasza:
45%
A mitosz alapján ez egy számüzött isten, akit a többiek úgy elkergettek hogy vissza se jött. Is mivel soha nem kért ember áldozatot, azt jelenti hogy elég jó fej, ha létezik.
2023. nov. 2. 12:11
 4/16 anonim ***** válasza:
32%
Azért nem félek, mert a két elmebeteg, világuralomra törő vallást, vagyis a kereszténységet és az iszlámot leszámítva, a többi megelégszik azzal, hogy a saját népségét pesztrálja, és nem üti bele az orrát más istenek teremtményeinek dolgába. A legtöbb vallás mindig is hajlandó volt elfogadni, hogy mint egyfajta multiverzum, nyugodtan létezhet rajta kívül más is, és nem önmaga kizárólagosságában látja a dolgok lényegét. A kereszténység és az iszlám világhódító, gyarmatosító törekvések vallása, illetve eszköze, na azért olyan, amilyen.
2023. nov. 2. 16:56
 5/16 anonim ***** válasza:
Egy időben áldoztam Szétnek és Uadzsetnek. Majd ők megvédenek Tezcatlipocától remélem.
2023. nov. 2. 17:38
 6/16 anonim ***** válasza:
Én minden istentől félek, amiben nem hiszek.
2023. nov. 2. 18:53
 7/16 anonim ***** válasza:
Azért nem félek ettől, mert minden korábbi életem után reinkarnálódtam, teljesen függetlenül attól, hogy kiben vagy miben hittem abban az adott emberi életben, és kiben, miben nem.
2023. nov. 2. 19:19
 8/16 anonim ***** válasza:
Ha létezik is, a leírás alapján nem mindenható, így nem isten; csak annyira félek tőle, mint amennyire bármelyik rosszarcú alaktól a sötét utcán.
2023. nov. 2. 19:23
 9/16 Drakula_VAGY_Ahmed ***** válasza:

Miért lettem lepontozva?

Van itt olyan aki hisz a fickoban? Hát elnézést ha meg sértettem.

2023. nov. 2. 19:32
 10/16 anonim ***** válasza:
Én mér jübban valóság vagyok, hogy ilyesfajta dolgokra figyelmem vessem.
2023. nov. 2. 20:03
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!