Mi a véleményed a keresztény vallásról? És a Bibliáról, Istenről meg Jézusról?
Jézus az egyetlen Út!
Semmit sem tehetünk azért, hogy megdolgozzunk a mennybe jutásunkért (Titusz 3:5).
Az üdvösség egyedül a Jézus Krisztusban való hit által elérhetõ. „Mert nincs senki másban üdvösség, egyedül csak Jézusban!
Az õ neve az egyetlen a világon, amely által az emberek üdvösségre juthatnak!” (ApCsel 4:12).
Jézus azt mondja a János 14:6-ban: „Jézus így válaszolt: Én vagyok az út, az igazság és az élet!
Az Atyához csakis rajtam keresztül lehet eljutni”
A legtöbb ember hisz Istenben, még a Sátán is hisz. De ahhoz, hogy megkapjuk az üdvösséget, Istenhez kell fordulnunk, személyes kapcsolatot alkotnunk vele, el kell fordulnunk a bûneinktõl, és követni Õt. Bíznunk kell Jézusban azzal amink van, és amit teszünk. Isten ugyanis mindenkit elfogad, aki hisz Jézus Krisztusban,
"Mert Isten úgy szerette az embereket, hogy az egyszülött Fiát adta oda cserébe értük, hogy aki hisz a Fiában, az ne pusztuljon el, hanem örök életet kapjon" (János 3:16).
Kijelentésekkel még mindig nem mész semmire, csak a keresztényektől kapsz bólogatást.
Eléggé öncélú.
Ha van valakinek jó oka rá és másokat érint a probléma, akkor elsősorban nem öncélú.
Viszont prédikálni eléggé öncélú.
Egyéb kérdés?
Nem értek egyet és leírtam miért.
Lényegében köze sincs a témának ahhoz amit írtál.
„Uram, kihez mehetnénk?! A te szavaid vezetnek az örök életre. János6,68.
Sokan kezdik követni Jézust ma is, ahogy régen a tanítványok.
és sokan eltávolodnak egy idő után.
Mert nem mindenki képes befogadni az Igaz beszédet, amit Jézus mond.
Jézus szavai nem igazodnak minden esetben a tömegízléshez.
Lehet, hogy nem mindig azt mondja, amit hallani szeretnénk.
Ő azt szólja,amit hallanunk kell!
Jó hírt hozott, Isten országát építette, szolgálta az
embereket, de ők nem akartak túl látni földi vágyaikon, a megjobbított bűnös világ felemás vízióján.
Ma sincs ez másként.
Jézus minden emberhez szeretne szólni, szeretné reménységgel
feltölteni, megmenteni. Azt akarja, hogy fogadjuk el őt, mint az Élet Kenyerét, mert aki hisz benne soha nem éhezik meg.
Aki nem fogadja el őt, nincs élet őbenne.
Jézus nyíltan beszélt akkor a tanítványainak, és ma sem változott ez.
Aznap sokan elhagyták őt. Talán jobb is volt akkor, mintha később tették volna.
Isten néha próbára tesz "kemény" beszédével, hogy lássa, mennyire gondoljuk komolyan követését.
Nem elcsüggeszteni akar, hanem emlékeztetni az egyedüli esélyünkre.
Igazán, mondom nektek: aki hisz bennem, annak örök élete van! Én vagyok az élet kenyere, aki életet ad!
Én magam vagyok ez az életadó kenyér, aki a Mennyből jöttem le. Aki ezt a kenyeret eszi, örökké él! Ez a kenyér a testem, amelyet majd áldozatul adok a világ életéért.”(47-51)
Amikor Jézus igazán mondja, akkor az úgy igaz!
Nem menj el az Ő szava mellett.
Fogadd be az örök Élet beszédét még ma,hogy örökké tartó Életed legyen. Az egyetlen lehetőséged az örök Életre! Az igazi Életre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!