Mi a véleményed a keresztény vallásról? És a Bibliáról, Istenről meg Jézusról?
Ha valamiben biztos vagyok akkor azaz, hogy ez nem fog megtörténni: "mert vissza jön az Úr Jézus". A világ pont ugyan ilyen lesz 10 nap, 10 hónap és 10 év múlva, mint most.
A véleményem pedig az, hogy akinek jó, az nyugodtan kövesse. Én semmiben nem gondolom jobbnak, mint bármelyik másik vallást. Nem is gyakorlom és nem is hiszek semmiben.
Megva róla a véleményem, de inkább nem fejteném ki részletesebben, mert sokaknak nem tetszene. Rengeteg vallás van a világon, és mindenki abban hisz amelyikben szeretne, vagy amelyiknek a legtöbb értelmét látja.
Olvastam sok féle vallást, van amelyiknek látom értelmét, és van aminek nem.
Kereszténységet, Iszlámot, Hinduizmus, Buddhizmus, Taoizmust, stb...
Én még a Buddhizmusnak látom értelmét, de ettől eltekintve nem foglalkozom vele.
Nagyon Kíváncsi lennék arra, hogy mit rejtegetnek annyira a Vatikáni Titkos levéltárban, ahova a világon, talán 100 ember teheti be a lábát.
Nem vagyok megkeresztelve, nem vagyok vallásos, nem hiszek se istenben se Jézusban.
A keresztény egyházat mint intézményt megvetem. Maga a keresztény vallás olyan amilyen. Szerintem a budhizmus sokkal életszerűbb és jobb mint a kereszténység.
A Biblia egy irodalmi mű számomra amit nem olvastam végig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!