Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mi a véleményed a keresztény...

Mi a véleményed a keresztény vallásról? És a Bibliáról, Istenről meg Jézusról?

Figyelt kérdés
2023. okt. 25. 21:55
1 2 3 4
 1/34 A kérdező kommentje:
Tényleg az utolsó napokban vagyunk és még kell térni mert vissza jön az Úr Jézus?
2023. okt. 25. 21:56
 2/34 anonim ***** válasza:
37%

Ha valamiben biztos vagyok akkor azaz, hogy ez nem fog megtörténni: "mert vissza jön az Úr Jézus". A világ pont ugyan ilyen lesz 10 nap, 10 hónap és 10 év múlva, mint most.

A véleményem pedig az, hogy akinek jó, az nyugodtan kövesse. Én semmiben nem gondolom jobbnak, mint bármelyik másik vallást. Nem is gyakorlom és nem is hiszek semmiben.

2023. okt. 25. 22:02
 3/34 anonim ***** válasza:
41%
Én azt mondom egy próbát mindenképp megér. Nem rossz a keresztényi élet. Egy nem hívő, jószívű átlagember kb úgy él mint egy keresztény. Szóval szerintem semmit nem veszít valaki ha megpróbálja, viszont annál többet, ha nem és bebizonyosodik.
2023. okt. 25. 22:04
 4/34 A kérdező kommentje:
De állítólag a biblia szerint mindenki bűnös hiába jó ember valaki még erkölcsös ha nem tér meg ugyan úgy bűn állapotában van azért van Isten fiára Jézusra szükség a Megváltóra csak ő tud örök életet adni .. de kitudja na.. aztse tudjuk mivan oda át
2023. okt. 25. 22:07
 5/34 anonim ***** válasza:
63%
Jézus üdvözített minket. De attól még nekünk helyesen kell élnünk, különben elkárhozunk. Nemhiába mondja, hogy széles az út és tágas a kapu ami a kárhozatba visz és sokan bemennek rajta.
2023. okt. 25. 22:17
 6/34 anonim ***** válasza:
25%

Megva róla a véleményem, de inkább nem fejteném ki részletesebben, mert sokaknak nem tetszene. Rengeteg vallás van a világon, és mindenki abban hisz amelyikben szeretne, vagy amelyiknek a legtöbb értelmét látja.

Olvastam sok féle vallást, van amelyiknek látom értelmét, és van aminek nem.

Kereszténységet, Iszlámot, Hinduizmus, Buddhizmus, Taoizmust, stb...

Én még a Buddhizmusnak látom értelmét, de ettől eltekintve nem foglalkozom vele.

Nagyon Kíváncsi lennék arra, hogy mit rejtegetnek annyira a Vatikáni Titkos levéltárban, ahova a világon, talán 100 ember teheti be a lábát.

2023. okt. 25. 22:28
 7/34 anonim ***** válasza:
25%

Nem vagyok megkeresztelve, nem vagyok vallásos, nem hiszek se istenben se Jézusban.

A keresztény egyházat mint intézményt megvetem. Maga a keresztény vallás olyan amilyen. Szerintem a budhizmus sokkal életszerűbb és jobb mint a kereszténység.

A Biblia egy irodalmi mű számomra amit nem olvastam végig.

2023. okt. 26. 02:24
 8/34 anonim ***** válasza:
58%
Államilag - adófizetőktől lenyúlt sarcokból - dotált szélhámosság.
2023. okt. 26. 02:40
 9/34 anonim ***** válasza:
38%
Egy baromság, úgy ahogy van az egész.
2023. okt. 26. 05:00
 10/34 anonim ***** válasza:
20%
A keresztény vallás nem nevezhető egyistenhitnek. A szentháromság egy pogány tanítás és általában tele van későbbi pogány hamisításokkal. A Biblia össze vissza hamisított tele ellentmondásokkal, tudományos tévedésekkel.
2023. okt. 26. 08:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!