Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mi a véleményed ennek a...

Mi a véleményed ennek a kereszténynek kiirasáról?

Figyelt kérdés

62 év körüli keresztény ember egésznap ilyeneket ir ki facéra: Térjetek meg!!!! Ez a világ a Sátán világa. Aki nem fogadja be az Úr Jézust, az POKOLBA jut!!!! Csak is a Megváltón keresztül mehetunk a Mennybe! Ne dugd homokba a fejed,,, ne hagyd hogyha meghalsz a sátáné legyen a lelked ahol kinoz a pokolban! Valaszd a mennyt, gyűlöld meg életed bűneidet, térj meg!!! Vagy a Pokolba akarsz jutni? Hmm?? Valassz!!!!

Na egesz nap ilyeneket ir ki.

2023. júl. 19. 17:04
 1/9 anonim ***** válasza:
87%
Biztos nagyon unatkozik
2023. júl. 19. 17:11
 2/9 anonim ***** válasza:
84%
És kinek írja ezeket? látja vki egyáltalán?
2023. júl. 19. 17:14
 3/9 anonim ***** válasza:
Én tiltom a nem tetsző face posztokat, különben csak egyre több hasonló fog megjelenni!
2023. júl. 19. 17:27
 4/9 anonim ***** válasza:

Igaza van.

Jézus Krisztus és Keresztelő Szent János is mondott hasonlókat a Bibliában.

Például:

...sőt inkább ha meg nem tértek, mindnyájan hasonlóképp elvesztek (Lukács 13,5)

2023. júl. 19. 17:47
 5/9 anonim ***** válasza:
83%
Így a régi horrorfilmekben szoktak beszélni azok a holdkórosok, akiket később kinyír a gyilkos.
2023. júl. 19. 18:24
 6/9 anonim ***** válasza:

Ő nem keresztény. Én keresztény vagyok és tudom, hogy nincs kín, amikor én térítek, akkor magyarázok, az öntudatosságra intek figyelmet és gyakorlatokat kínálok. Ő nem ír semmit. Akit ezt elolvassa, nem tudja mit csináljon, mit minek lásson. Én segítek megtalálni annak a belső hangját aki segítségemet kéri, hogy önmaga tudja eldönteni mi merre, és rátalálni a saját útjára, ami istenhez vezeti.

(Nem létezik pokol, mindenki a mennyországból jön és tér vissza.)

2023. júl. 19. 18:49
 7/9 anonim ***** válasza:
51%
#6 Bocs, de te nem vagy keresztény. Ha azt mondod, hogy nem létezik pokol, akkor nem vagy keresztény. A pokol létezése ugyanis a egy alapvető tan a kereszténységben.
2023. júl. 19. 19:13
 8/9 Jégszív ***** válasza:
"Boldogok a lelki szegények, mert övék a mennyek országa..."
2023. júl. 19. 21:03
 9/9 anonim ***** válasza:
Demagóg, félelemkeltő duma, bármiféle megalapozottság nélkül (ennél már azt is jobban értékelem, ha valaki Bibliából vett konkrét idézettel indokolja meg ezeket a "pokol tüzén fogsz elégni" jellegű kirohanásokat).
2023. aug. 1. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!