A Jehovások miért állnak itt ott?
A vasútállomáson, a posta mellett stb
Várnak valakire aki beszélget velük vagy miért kell nekik ott állni?
Szia
Jó a kérdésed. Én is szolgálok rendszeresen a gurulóállványnál.
De még soha nem jutott eszembe, hogy megtérítsek valakit(még amikor házról-házra járok), főleg nem, hogy "csábítsak" valakit".
Jehova Tanúi minden adódó alkalommal „magot” vetnek Isten Királysága jó hírének prédikálása által. Több mint 230 országban és szigetcsoporton „nem szűntek meg tanítani és örömhírként hírdetni a Krisztus Jézust”, ahogyan azt az első századi keresztények is tették, a Cselekedetek 5:42 leírása szerint.
A "miértre" továbbá azt szeretném elmondani neked, hogy bibliai prófécia teljesedik, amelyet Jánosnak mondott el Krisztus a Jelenések 22:1, 2 verseiben:
"És megmutatta nekem az élet vizének folyóját: tiszta, mint a kristály, és az Isten és a bárány trónjától folyik lefelé a város főútjának a közepén. A folyó mindkét partján az élet fái voltak, melyek tizenkétszer hoznak termést, minden hónapban megtermik gyümölcsüket. És a fák levelei a nemzetek gyógyítására voltak."
A kérdésed kiírása alapján gondolom az előítélet miatt nem tudsz, mersz, odamenni személyesen hozzájuk, és megkérdeznéd miért állnak ott?!
Azért mert a magukat jellemzően a LEGKERESZT(Y)ÉNYEBB, belterjes, önmagukra recskázó felekezetekkel ellentétben a JT-k még komolyan veszik a térítést. Talán emiatt lehet, hogy minden más felkezettel ellentétben nekik nő a tagságuk.
Persze ez nyilván a SÁTÁN miatt van, kivéve ha nem.
Rágalmak. Szerintem menj el valamelyik katolikus karizmatikus közösséghez, és kérdezd ki őket az evangelizációról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!