Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Keresztények hogyan látjátok...

Keresztények hogyan látjátok ezt?? ??(jehovások kíméljenek)

Figyelt kérdés
Sziasztok! Keresztények,,, (nem a Jehovásokra gondoltam hanem Katolikus, református, evangélikus, baptista) a Biblia a menny és a pokolról beszél! Ha meghal az ember aztán ítélet következik! Nem értem akkor van két rokonom akiknek nagy infarktusuk volt egyik se vallásos még is mikor kómába voltak, arról beszéltek kiléptek a testükből látták hogy a Testük fekszik a kómában és valami fénybe mentek, hatalmas kimondhatatlan boldogság töltötte el őket. És mindkettőt a halott anyjuk küldte vissza hogy menjetek nektek még sok a dolgotok az életben!! Akkor ez mi? A sátán megtévesztése vagy micsoda ?? Mert mivel ateisták voltak, valami tüzet kellet volna látni hogy pokol vagy menny van, ezek szerint a véleményem szerint mindneki egyhelyre kerül oda át és csak jóban lesz része....
2021. ápr. 26. 20:44
 1/5 anonim ***** válasza:

Attól, hogy valaki nem volt vallásos, még simán kerülhet a mennybe.

Ha megfigyeled, a 10 parancsolat minden ép lelkületű és erkölcsű ember számára alapvető, akár vallásos, akár nem. Az Istennel kapcsolatos pontokon kívüliekre gondolok. pl. ne ölj, ne lopj, ne paráználkodj. Nagy részük még a PTK/BTK-ban is benne van. Szóval egy ateista ember is élhet jó emberként, attól viszont, hogy valaki elvileg vallásos, még nem biztos, hogy jó ember is.

2021. ápr. 26. 21:03
 2/5 anonim ***** válasza:

Figyi én keresztényként mesélek neked egy testen kívüli el élményemet. Én is láttam az alagutat, csak nem fehér fény volt a végén, hanem tiszta sötétség. Azaz lehet a pokol kapuja 😐 elkezdett tágulni magába szippantott belezuhantam és kész vége. Egy időre nem emlékszem, majd homályosan dereng valami kinyitottam a szemem, és fényt láttam. Fogalmam sem volt hol vagyok, hogyan kerültem oda, még azt sem tudtam ki vagyok. Úgy láttam valaki fölémhajol. Homályos volt minden, de egy arc derengett felettem.

Úgy dobogott a szívem, hogy éreztem az agyamban minden egyes lüktetést. Ennek ellenére biztos voltam benne, hogy meghaltam. És tényleg az arc egy kicsit kezdett kiélesedni. Egy angyal volt! Egy gyönyörű szép női arc! Olyan csodálatos volt, hogy biztos voltam benne, hogy ez mégsem a pokol.

Majd megint furcsaság volt, mert vízzel kínált. Minek víz a mennyországba?

Közben egyre inkább kitisztultak a gondolataim. Éreztem, hogy a lábam és a kézfejem hihetetlenül zsibbad, és kezdtem emlékezni ki vagyok és hol vagyok.

Tudod hol voltam? Egy rendelőben véradáson. Valószínűleg túl sok vért vettek le, mert elájultam mikor felkeltem. Alapból rosszul voltam a végén, megkértem az ápolónőt, hogy vegye ki a tűt mert zsibbad a kezem és nagyon ver a szívem. Erre kivette és mondta, hogy dőljek le egy picit a kanapéra, mielőtt elmegyek. Felálltam és ahogy néztem a kanapét egy fekete folt lett a helyén ami elkezdett tágulni, majd összeestem. Nem volt pokol kapuja, csak nem kapott elég oxigént az agyam. Ez a testen kívüli élmény. Tartott kb 2 percig, majd ahogy elfektetett a nővér és magamhoz tértem még mindig kótyagos voltam ezért halucináltam túlvilágot meg angyalokat. Pontosabban az angyal igazi, mert ő volt a nővér.

Se démonok, se angyalok, se túlvilág, se alagutak, se testén kívüli élmény nincs elő ember számára, csak de koma meg ájulások tévképzeteket és halucinációkat okoz.

Tudom kiábrándító lehet de az ilyen sztorikat meg tudják magyarázni az orvosok, nem is túl ritka ezért van olyan sok beszámoló róla. Először én is azt hittem, hogy valami csoda történt velem, megjartam a túlvilágot, de kiábrándultam, amikor elmondta a nővér, hogy ilyen egy ájulás teljesen normális néha véradáson. Ja meg az is kiábrandító volt amikor elmondta a nővér, hogy van pasija...

2021. ápr. 26. 21:24
 3/5 anonim ***** válasza:
25%
Nehezedre esik Tanút, vagy Jehova tanúját írni? 😥
2021. ápr. 26. 21:43
 4/5 A kérdező kommentje:
Tanúk?? A kulom parádék
2021. ápr. 26. 21:45
 5/5 anonim ***** válasza:
Én azért nem az ilyen "élményekre" alapoznám a teológiámat, hanem inkább a Bibliára. Szerintem ez még csak nem is a sátán megtévesztése, hanem az idegrendszer "játéka". Mintha álmodtak volna
2021. ápr. 27. 10:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!