Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért fog el szorongás meg...

Miért fog el szorongás meg félelem ilyenkor?

Figyelt kérdés

19 éves vagyok. Családom hívő. Megtért keresztények a szüleim.

Nagyon várják Az Úr Jézust az égből közeleg az elragadtatás ideje. Mindig mondják nekem is ; Várjad a mi Istenünk Mennyei Atyánk szent Fiát a Messiást Urunkat Jézus Krisztust mert közeleg a vég idők. És elragad minket a mennybe de akik itt maradnak pokolba kerülnek...

Nos én is hiszek Benne, meg szeretem Istent Jézust de ... annyira félek ettől az elragadtatástól meg a halál utáni élettől én még itt akarok jól élni. 19 vagyok kit érdekel az engem mi lesz a halál után nem görcsölök rajta én még itt akarok boldog lenni nem oda át hanem e világon... nem akarok még se elragadtatni se semmit ezen a földön akarok élni boldogan ..

Anyumék anno bulikba se engedtek mert szerintük világi hely "Sátántól van" . Sőt azt sem tudják hogy szexuális életet élek mert jönnének azzal kiabálva hogy házasság előtti nemi élet parazansag súlyos bűn. Stb én rosszul vagyok ezektől a dolgoktól. Hiszek próbálok jó emberként élni es ennyi. Nem érdekelnek a házasság előtti szed még ilyen szabályok.. 21.században élünk. Rosszul vagyok a halál után ról még a elragadtatasrol beszélnek

2023. okt. 22. 19:58
 1/4 anonim ***** válasza:
26%

Nincs ezzel baj. Ez normális. Jézus ezt mondta Máté szerint:

"Ne gondoljátok, hogy békét jöttem hozni a földre. Nem békét jöttem hozni, hanem kardot. Azért jöttem, hogy szembeállítsam az embert apjával, a leányt anyjával, a menyet anyósával. Az embernek a tulajdon családja lesz az ellensége." (Máté 10:34-36)

Szerintem lazulj el. Meg húzzatok gumit.

2023. okt. 22. 20:17
 2/4 anonim ***** válasza:
82%

Az apokrifok mellékletében pedig ez áll:

"És bizony mondám néktek, ne dőljetek be minden szektás ostobaságnak!"

2023. okt. 22. 22:07
 3/4 anonim ***** válasza:
76%
2023. okt. 22. 22:10
 4/4 Potyondi Gergely ***** válasza:

Láttam már filmet az elragadtatásról, és ha jól értelmeztem, akkor azoknak is lesz esélyük a mennybe jutni, akik a földön maradtak, de hatalmas szenvedés és nyomorúság vár rájuk, mivel nem lesznek hajlandóak felvenni a fenevad bélyegét.

Keresztények közt nincs egyetértés abban, hogy lesz-e elragadtatás, de szerintem úgy kell élni minden nap hogy bármikor Isten elé állhatunk, akár elragadtatás miatt, akár hírtelen halál miatt.

Természetesen érthető, hogy boldog szeretnél lenni itt a földön is, de a bűnökkel fájdalmat okozunk Istennek és nagyon fontos hogy ellenáljunk a bűnnek.

Ha mégis bűnt követsz el, akkor sem szabad elhagyni a kereszténységet,

hanem meg kell vallani és szívből meg kell bánni.

2023. okt. 22. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!