Félek a Sátán jelétől?
Sziasztok!
Római Katolikus vagyok.
Félek a Sátán jelétől: pentagram
és jobban félek a pentagram medál-tól is...
ha meglátom elkezdtek orditozni hogy "Távozz tőlem Sátán"...nagyon kiidegel ez a jel...
nem tudom mit tegyek nagyon félek ettől a jeltől kiráz a hideg aludni se tudok... (3:21)
Van ennek a jelnek "ereje" és a medálnak van?
Nagyon félek nem tudom hogy mit tegyek...
Mi van ha nem megy ki a fejemből ez a jel?
Vagy tönkreteszi az életem?
egyszerűen itt van az agyamban maga a szó és az ábrázolása is...
válaszokat nagyon szépen köszönöm előre is!:)
Az csak egy szimbólum. Semmi ereje nincs. Egy cselekedet milyenségére utal. Ami mögött jó, vagy rossz szándék húzódik. Illetve átgondoltan, vagy vakon cselekedtünk.
Nincs értelme félni tőle, hisz rajtunk múlik, hogyan cselekszünk. És mennyire látjuk át a helyzetet. Ami számunkra sötét meg kell világítani, tehát utána kell járni, tisztázni kell a helyzetet.
Jézus is az ördög, sötétség ellen tanítással küzdött. Vagyis megvilágította az élet értelmét, célját.
Ha egy kicsit is megismernéd egyből rájönnél, hogy értelmetlen a félelmed.
A pentagram egy ősi szimbólum ami az ókorig nyúlik vissza. Az öt elemet szimbolizálja, tűz, víz, levegő, föld, szellem. A régi időkben az egyház is használta ezt a szimbólumot mint a csillag ami a bölcseket vezette a kis Jézushoz.
Igen, vannak mágikus vonatkozásai a pentagrammának, de ezek alapvetően az elemek kapcsolódását, a védelmet szimbolizálják.
Sőt, még az öt érzékszervet, és a geometriai tökéletességet is ezzel a szimbólummal azonosították!
Tudom, a sátánistáktól, és a fekete mágusoktól félsz, de hidd el, ha meglátsz egy pentagrammát szinte biztos hogy nem egy ilyen személy az aki viseli, vagy aki kitette. Alapvetően egy univerzális szimbólumról van szó.
Ennyi erővel akkor az indiai svasztikákat és a Heineken csillagocskáját is félned kéne, mert annó gonosz emberek gyűltek ahhoz hasonló szimbólumok alatt.
Ha rájössz, hogy nincs semmi baj vele, akkor nem fogsz tőle rettegni, de még csak gondolni sem rá.
"ha meglátom elkezdtek orditozni hogy "Távozz tőlem Sátán""
Csak ne túl hangosan és ne az utcán, mert bolondnak fognak nézni. Ha meg még valami erőszakosat is csinálnál mellé a nagy elragadtatásodban, akkor ön- és közveszélyesnek is.
Szóval ha ezt nem tudod kontrollálni, akkor érdemes lenne pszichológushoz fordulnod, ő szakképzett egyén ebben a kérdésben.
Menj orvoshoz, hogy notóriusan szeretsz kamu kérdéseket kiírni. Egyébként szektásként miért írod oda, hogy katolikus vagy? Elég gyenge próbálkozás az Egyház lejáratására. De a katolikusok sosem kezdik a sátán szót nagybetűvel.
Egyébként nincs ereje tárgyaknak.
Köszönöm a válaszokat!
Tényleg nem viccből irtam ki!
És igen járok pszichológushoz ezzel is...
Azért mondtam ezt: "Távozz tőlem Sátán" mert ez távozásra készteti a félelmet is meg alapjában az egész gondolatot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!