Hívő fiúk! Mit csináltok, amikor gyönyörű, kedves, okos, szép, minden szempontból ideális lányokkal beszélgettek, hogy ne legyen merevedésetek?
Azzal önmagában nem lenne gond, hogy valakinek merevedése van. Természetes dolog. A gond azzal van, hogy nyilván a test jól van összeszerelve, így pedig nyilván beindul a fantáziálgatás és a szexuális izgalom is ezzel együtt. Aztán jön az előváladék stb., és az ember folyamatosan izgalmi állapotban lesz, egészen addig, amíg el nem éri valahogy a kielégülést, de minimum a magömlést (valamikor, amikor lesz, akkor éjszakai magömlés formájában). Akkor is, ha sikerül a pénisznek lelohadni.
Hát nekem vannak ilyen lány ismerőseim... Valakikkel ismerkednék párkapcsolati céllal is, valakikkel csak barátok vagyunk. De egy beszélgetés eléggé alkalmas erre... Nyilván látom, hogy milyen gyönyörű, valamint látom a lelki/szellemi szépségét, az okosságát, intelligensségét, kedvességét, aranyosságát, miközben beszélgetünk. Én meg hát ettől enyhén szólva kivagyok...
Ti mit csináltok ez ellen?
"Isten a megtérő bűnösnek megbocsájt,
az OSTOBÁNAK soha!"
Ha ennyire hülye lennék, bizony LEVÁGATNÁM!
#23.
Szép idézet. Ki mondta? Csak mert elég nagy badarság.
Miért gondolod, hogy idióta vagyok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!