Hívő fiúk! Mit csináltok, amikor gyönyörű, kedves, okos, szép, minden szempontból ideális lányokkal beszélgettek, hogy ne legyen merevedésetek?
Azzal önmagában nem lenne gond, hogy valakinek merevedése van. Természetes dolog. A gond azzal van, hogy nyilván a test jól van összeszerelve, így pedig nyilván beindul a fantáziálgatás és a szexuális izgalom is ezzel együtt. Aztán jön az előváladék stb., és az ember folyamatosan izgalmi állapotban lesz, egészen addig, amíg el nem éri valahogy a kielégülést, de minimum a magömlést (valamikor, amikor lesz, akkor éjszakai magömlés formájában). Akkor is, ha sikerül a pénisznek lelohadni.
Hát nekem vannak ilyen lány ismerőseim... Valakikkel ismerkednék párkapcsolati céllal is, valakikkel csak barátok vagyunk. De egy beszélgetés eléggé alkalmas erre... Nyilván látom, hogy milyen gyönyörű, valamint látom a lelki/szellemi szépségét, az okosságát, intelligensségét, kedvességét, aranyosságát, miközben beszélgetünk. Én meg hát ettől enyhén szólva kivagyok...
Ti mit csináltok ez ellen?
#10 nem biztos. Lehet, hogy az asszony utálatos, tisztátalan parázna dolognak fogja tartani.
Nem kell szex a szeretethez. Az lucskos, mocskos, állatias...
Miért lenne merevedésem? Túlságosan fejlett vagyok lelkileg, hogy a szexualitásnak az ennyire fejletlen formája jöjjön elő bennem, főleg beszélgetésnél. Az érzelmi csodálat lelohasztja a merevedést, mert az alantas hozzá. Szeresd, tiszteld őket jobban. Figyelj rájuk jobban.
Amikor meg magadról beszélsz, ne azt mond, hogy ember, hanem, hogy én. Te rólad van szó csak, nem 8 milliárd másikról.
Én otthagyom. Kövezzetek meg, de nekem már volt egy szexre épülő házasságom. A szex része baromi jó volt, de nem voltunk egy hullámhosszon. Így én megtanultam, hogy nincs sok értelme annak, ha pusztán szexre akarnék kapcsolatot építeni valakivel, aki szintén ezt akarja. 2-3 év az egész, aztán az egész megfakult.
Én ezt teszem.
De az én házasságomnak lett 2 gyönyörű gyümölcse. Kénytelen vagyok elfogadni tényként, hogy Isten akarata velem és a volt nejemmel annyi volt, hogy kaput nyissunk erre a világra két kicsi, ám nemes léleknek.
Tehát azt mondom nektek, hogy ne álljatok ellent a gonosznak. Ha Isten úgy akarta, hogy működjen a kémia, nem érdemes ellen állni. De ha bele kezdesz, akkor azt úgy tedd, hogy célt adj a kapcsolatnak. Ne csak meg dugd, hanem dugjatok, csináljatok gyereket, szaporodjatok és sokasodjatok. És vállaljátok a felelősséget a gyermekért, tanítsátok, neveljétek, mert így ti magatok is fejlődtök.
Én nem bántam meg egy pillanatra sem, hogy gyermekünk lett. Elváltunk, tartjuk a kapcsolatot. Ők boldogok, így én is boldog vagyok.
De most viszont ezek után én már nem akarok szexre építeni. Szövetséget akarok, nem pedig múló kielégülést. Tehát ennek fényében én otthagyom a leányt, ha elkezd merevedni a farkam. Mert most is van egy lány a munkahelyen, aki mint egy angyal jelenik meg és úgy néz rám, hogy. Az ember ilyenkor érzi, hogy nyert ügye lenne. De az ember ilyenkor azt is megteheti, hogy gondolkodik egy kicsit. Hol is vagyok én most? Józan dolog lenne mindez? Nem tudom.
De ha már vallás kategóriába jött a kérdés íme 2 idézet a Bibliából, mely a hagyomány szerint jézustól származik:
1.
"Innét útra kelve Júdea határába ment, a Jordán túlsó partjára. Ott ismét tömeg vette körül, ő pedig szokása szerint tanította őket. A farizeusok is odamentek és megkérdezték: „El szabad a férjnek bocsátania a feleségét?” Próbára akarták ugyanis tenni. De ő kérdéssel válaszolt: „Mit parancsolt nektek Mózes?” „Mózes megengedte, hogy válólevelet írva elküldjük az asszonyt” – felelték. Jézus folytatta: „Szívetek keménysége miatt írta ezt a parancsot. De Isten a teremtés kezdetén férfit és nőt alkotott. Az ember ezért elhagyja apját, anyját, a feleségéhez ragaszkodik, és ketten egy test lesznek. Ettől kezdve többé már nem két test, hanem csak egy. Amit tehát Isten összekötött, azt ember ne válassza szét.” Otthon tanítványai ismét efelől kérdezgették. Ezt válaszolta: „Aki elküldi feleségét és mást vesz el, házasságtörést követ el ellene. Ha pedig a feleség hagyja el férjét és máshoz megy, házasságot tör.”" (Márk 10:1-12)
2.
"A tanítványok megjegyezték: „Ha így áll a dolog a férj és feleség között, nem érdemes megházasodni.” Erre így válaszolt: „Csak az fogja ezt fel, akinek megadatott. Van, aki azért képtelen a házasságra, mert úgy született. Van, akit az emberek tettek a házasságra alkalmatlanná. Végül van, aki a mennyek országáért önként mond le a házasságról. Aki fel tudja fogni, az fogja fel!”" (Máté 19: 10-12)
Tulajdonképpen Máté evangéliumából idézett részlet előtt ugyanaz szerepel, ami a Márktól jövő idézetben van. De ennél sokkal érdekesebb az, ami mindkét evangéliumban közvetlenűl ez után történik, Márkéból hozom:
"Kisgyerekeket hoztak hozzá, hogy érintse meg őket. De a tanítványok elutasították őket. Amikor Jézus észrevette, helytelenítette. „Hagyjátok – mondta –, hadd jöjjenek hozzám a kicsinyek, ne akadályozzátok őket, hisz ilyeneké az Isten országa. Bizony mondom nektek, aki nem úgy fogadja az Isten országát, mint egy gyermek, nem jut be oda.” Azután megölelte, és kezét rájuk téve megáldotta őket." (Márk 10: 13-16)
Szóval fiúk és lányok, kedves testvéreim és Lucifer!
Ez lenne a lényeg: A gyerekek. Mert amit Isten egybeköt és ember nem választhatja szét, az a DNS. A gyermekeket ne erőltessétek jézus felé, hanem meséljetek nekik róla. Ha pedig menni akarnak Jézushoz, akkor engedjétek majd őket.
Ezt pedig én mondom nektek. De minden esetben vállaljátok a felelőséget a tetteitekért, mert megbánjátok, ha más fészkében kakukktojásokat rejtetek el. Nem azért , mert Isten megbüntet érte, hanem mert ezzel ti bűntetitek majd jövőbeli önmagatokat.
Ámen és vége.
#13.
Nem azért ismerkedem velük, mert meg akarom őket d*gni. Azért ismerkedem velük, mert tetszenek külsőre-belsőre. Ennek a vonzata ez is.
#9!
Megválaszoltad a saját kérdésedet.
Amikor kielégült vagy,nem kínoz a nemi vágy. Ez igaz a hölgyekre is.
#16.
Csak az a gond, hogy még épp nem vagyok 18 éves, másrészt ha annyi lennék, akkor se lenne feleségjelölt. Pontosabban csak nagyon messziről, olyanok vannak (akikről írtam), akiket barátnőjelöltnek nevezni is túlzás lenne. Legalábbis ők biztos megrökönyödnének rajta, ha hallanák...
Fiatal vagy még, és sokan erre azt mondanák, hogy teljesen renben van mert még tobzódnak a hormonok. Csakhogy én nem simogatni foglak.
Fantáziálás? Ezt verd ki a fejedből ha áldott akarsz lenni: "Akiknek szemei paráznasággal telvék,....átok gyermekei." (2Péter 2:14)
Az a nemes feladatod, hogy az ilyesfajta ifjúkori kivánságokat melyek a szemedet már megkötözték, gyökerestől kiirtsd magadból. Dobd le a köteleket és jobban érezni fogod majd Isten ajándékát akit neked rendelt. Isten áldjon!
Túlgondolod. Hamarosan el fog múlni az időszak amikor csak a szex körül jár a fejed, és akár már egy mosolytól vagy sziától is feláll...
Tök sok más fontos dolog van amivel foglalkoznod vagy agyalnod kéne amikor lányokkal ismerkedsz, egyik sem a farkad
#19.
Nem is azon agyalok közben... A lányra figyelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!