Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Bibliai igék, hogy Izrael...

Bibliai igék, hogy Izrael háborúzik?

Figyelt kérdés
2023. okt. 14. 15:01
 1/4 anonim ***** válasza:
11%

Elég sok van, keress rá benne.

De a modern kori Izrael születése óta háborúzik, szerintem ne akarj semmi különlegest bele látnia mostaniba, mert csalódni fogsz. Tudom, hogy az emberek szeretik azt hinni, hogy ők valami különleges korban élnek, különleges dolgoknak a szemtanúi, mert ezáltal magukat is különlegesebbnek tarthatnák, de a valóság ettől elég távol áll :)

2023. okt. 14. 15:55
 2/4 anonim ***** válasza:

Lukács 21.

Máté 14.

Márk 13.

Jézus szerint Jeruzsálem pusztulása itt van leírva. Szerintem ez a a 3 érdekes fejezet jelenleg. De azért legyünk éberek.

2023. okt. 14. 19:48
 3/4 anonim ***** válasza:

Gáza az újszövetségben is emlitve van.

Józsué idejében óriások éltek ott, majd filiszteusok, de a próféciák szerint a filiszteusok maradéka is kihalt. Úgyhogy ha erre az időre akarunk keresni nyomokat akkor edomra kell figyelni. A mai Jordánia területén van edom, és Jordán népesség nagy része is palesztin, tehát gázára is rá lehet illeszteni, hogy edomiták. Az edomiták pedig Ézsaú leszármazottai. Olyan nép gyülköldik Izrael ellen amely testvérnép és a prófécia úgy szól erről a népről, hogy Jákobot szerettem, Ézsaut pedig gyülöltem. Valamint Izsák áldása alapján Jákobnak minden atyjafia szolgálni fog.

Nagyon ideiillik Izsák Ézsaunak mondott áldása: "fegyvered után élsz, és öcsédet szolgálod de lesz mikor ellene támadsz letöröd igáját nyakadról..."

Meg lehet nézni mire költik a palesztinok a külföldi támogatásokat, semmi más nem érdekli öket csak a fegyverkezés...

2023. okt. 16. 09:23
 4/4 anonim ***** válasza:
Sőt Géza is említve van valahol benne. Kérdezd meg Sanyibát, ha nem hiszed.
2023. okt. 16. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!