Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Milyen lesz a mennyország?

Milyen lesz a mennyország?

Figyelt kérdés
Egy város lesz (mennyei Jeruzsálem)? Arannyal meg mindennel feldíszítve? Sehol egy fa, egy állat, természet? Gondolom nem egyetlen vagyok, aki már földi életében rühelli a nyüzsgést, hangzavart, a VÁROST. Én a falut szeretem, kis közösségeket, természetet. Na ilyenkor mi van..
2023. okt. 14. 08:41
 1/2 Potyondi Gergely ***** válasza:

Végtelen mennyiségű boldogságot és szeretetet fogunk érezni.

Az Isten szeretet, és minden embert Isten azért teremtett, mert azt akarta, hogy legyen.

Mi magunk is szeretetből vagyunk, és szeretetre vágyunk a legjobban, de a bűn miatt mi nem vagyunk hibátlanok.

2023. okt. 14. 09:15
 2/2 anonim ***** válasza:

1. A keresztény mennyország az isteni szeretet és öröm végtelen táplálója lesz.

2. A mennyországban minden fájdalom, betegség és szenvedés megszűnik.

3. Az emberek örökké tartó békeben és harmóniában élnek egymással és Istennel.

4. A mennyországban nincs helye a bűnnek vagy gonoszságnak, csak tökéletes tisztaság és igazság van.

5. Az emberek szabadon fognak dicsőíteni és imádni Istent.

6. Az égi városokban elképesztő szépség és gazdagság uralkodik.

7. Az emberek teljesen átláthatják és megértik Isten műveit és terveit.

8. A mennyországban az idő és korlátok nem léteznek, így az öröm és boldogság végtelen.

9. Az emberek örömükben együtt ünnepelnek és megosztják szeretetüket egymással.

10. A keresztény mennyország az elnyert üdvösség, örök élet és egyedülálló kapcsolat Istennel.

2023. okt. 15. 08:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!