A démonok erősebbek, mint Jézus?
Moon-szekta? Eretnekség maximalizmusa.
Miért teszel fel ilyen bugyuta kérdést?
Meg is válaszoltad magadnak a #2-ben?
@2!
Miért jó neked, hogy átok alatt élsz?
Aki nem szereti az Úr Jézust Krisztust átkozott lesz. Nem én átkozom meg hanem Isten. Húzzál szemüveget távol látáshoz is mert nem csak ebbe a világban fogsz létezni hanem a következőbe is... És nem mindegy, hogy zombiként férgek fognak tekeregni rajtad vagy Királyfiként pompában töltöd az örökkévalóságot.
Hogy értve erősebbek? A démonoknak faji sajátosságukból nincs testük, jézus meg utoljára 2000 éve volt ebben a dimenzióban ember. Nem értem a kérdést.
1#, Mivan?? Minden szavad, és a mondat egyben is külön-külön istenkáromlás
"Aki nem szereti az Úr Jézust Krisztust átkozott lesz. Nem én átkozom meg hanem Isten. Húzzál szemüveget távol látáshoz is mert nem csak ebbe a világban fogsz létezni hanem a következőbe is... És nem mindegy, hogy zombiként férgek fognak tekeregni rajtad vagy Királyfiként pompában töltöd az örökkévalóságot."
Mekkora beképzeltség kell ahhoz,hogy ezt elhidd?
A kereszténység pont az ilyen hiúságra való appelálással és félelemkeltéssel szerezte hatalmát amit vérrel,háborúkkal és terrorral szilárdított meg jézus nevében.
Tanulj egy kis vallástörténetet és te is megtudod,hogy mikor miért és mit költöttek vagy vettek el a bibliából.
Az örök élet (korábban mennyország) igérete jó üzlet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!