A Sátán tudja, hogy az utolsó napon el lesz pusztítva? Mit szol ehhez? Ha megtérne Isten visszaengedné a mennyországban illetve ennek tudatában , hogy Isten elpusztítja nem akar megtérni? Mit szólsz ehhez Luci?

Kedves kérdező!
Ha meg is térne, számára nincs kegyelem. Mi is hit által kapjuk a kegyelmet. A sátán miben higgyen, hogy üdvözüljön amikor Isten mellett állt mint védelemező kerub?
Még Krisztus ezer éves királyságában sem lesz hit általi megigazulás, hanem vissza lesznek állitva a Jeruzsálemi templomban az áldozatok.

"Ha meg is térne, számára nincs kegyelem."
Na, ezért is álságos a kereszténység.
Mert a sátán szerepe a bűnbak. A kereszténységnek kell a sátán, mint egy falat kenyér! Különben hogyan magyarázná meg, hogy egy végtelen isten mellett miért nem tökéletes FOLYAMATOSAN a világ?
Így viszont lehet akármilyen szeméthalom - te csak dolgozz, imádkozz, és szenvedj, és majd valamikor nagyon sokára talán jobb lesz!

A világegyetem meggyőződhetett Lucifer jelleme és annak következménye mibenlétéről.Egyetlen teremtményben sem lehet kétely Isten szeretete és Lucifer gonoszsága tekintetében.
A bűn,fájdalom,elmúlás történetét Isten lezárja a gonoszság minden gyökere és ága megsemmisítésével.

Sátánnak nincs ekkora hatalma, hogy ennyire rossz legyen.
Szerintem ő inkább a legnagyobb erőfeszitést a hit ellen teszi. "Elhiteti a népeket". A világ már onnantól nyomorúságos lett, hogy Isten azt mondta: "a föld töviseket és bogácskórokat teremjen neked".
Áruld el miért adná áldását arra ami bosszantja? Sepregess a magad háza tájékán és neked jobb lesz és nem itt fogsz keseregni. (Ha hiszel és jól cselekszel.)

Lucifer,mint a világegyetem legkiválóbb teremtménye minden ismerettel rendelkezett Isten lényét,jellemét illetőleg.
Megátalkodottsága visszafordíthatatlan.
Isten örökre meg fogja semmisíteni Őt,hogy kiirtsa a gonoszság gyökerét.

17.Hsz!
Te,Sátán hazugságát skandálod!
EGYEDÜL Isten örökkévaló!
MINDEN teremtmény léte,élete Alkotójától függ s így megsemmisíthető!
Ne terjessz gonosz hazugságot,mert azzal Sátánt szolgálod!

"MINDEN teremtmény léte,élete Alkotójától függ s így megsemmisíthető!"
Mutasd meg nekem a Bibliából, hogy a Sátán elpusztítható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!