Miért vannak sátánisták?
Erre a fiókra találtam rá. Nagyon érdekes dolgokat állít. De nem tudom megérteni a nézőpontját.
Nem tudom felfogni, hogy miért állna valaki egy olyan teremtmény mögé, akinek nem titkolt célja elbuktatni a teremtés csúcsát?
A filmekben is a jónak szurkolunk, nem?
Vagy ezek csak az egyházi iskolák (valóban elb@szott) rendszeréből kiábrándult fiatalok?
Mivel kínál többet a sátán Istennél? Számomra legalábbis eléggé rosszul hangzik az, hogy "eladni a lelked". Ez mit jelent pontosan? A Faust alapján gondolom azt, hogy a Földön jó életem lesz, de cserébe ha meghalok, garantáltan a pokolba kerülök. Ha valóban így van,... Ki az a hülye, aki ebbe belemenne? Miért adnám fel az örök életet pár év jólétért?
Kifejezetten hívő vagy az említett nézeteket osztó emberek válaszát várnám. A "Nincs Isten" fröcsögésekre nem vagyok kíváncsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!