Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért kell a bajba jutottakat...

Miért kell a bajba jutottakat segíteni?

Figyelt kérdés
Nem is azt akarom kérdezni hogy miért kell hanem hogy miért pont anyu vállalja.
2023. szept. 11. 11:02
1 2
 11/14 Potyondi Gergely ***** válasza:

Ne legyél öngyilkos!

Inkább fordulj a civilszervezetekhez, egyházakhoz vagy valamelyik szeretetszolgálathoz. Még mindig végtelenszer jobb megoldás, mintha öngyilkos lennél.

Amikor egy ember meghal és nem lett öngyilkos akkor akár pokolra kerül, akár nem, biztos hogy egyszer át fogja Isten ölelni, annyira szereti az embereket. Sokaknak van olyan halálközeli élményük hogy hatalmas fényt látnak az alagút végén, és ez nem véletlen.

Viszont azok akik öngyilkosságot követnek el, azok soha nem fognak Istennel találkozni. Ők a pokol fölött fognak lenni addig, ameddig éltek volna.

Gloria Polo tanúságtételében részletesebben le van írva, és látszik hogy nem magától találta ki.

Neten valahol olvastam hogy akik sikertelenül próbálkoztak öngyilkossággal azoknak nincs is olyan halálközeli élményük hogy fényt látnak az alagút végén.

Felmerülhet a kérdés hogy Isten szemében miért ilyen súlyos bűn az öngyilkosság.

A valóságban amikor egy ember öngyilkos lesz akkor hatalmas szenvedést okoz azoknak akik őt szerették, és örömöt okoz azoknak akik őt gyűlölték.

Isten = Szeretet.

Isten szereti a legjobban az embereket, és ő szenved legjobban akkor amikor valaki öngyilkos lesz. A sátán gyűlöli a legjobban az embereket, és ő örül legjobban, amikor valaki öngyilkos lesz.

Kérdező, hogy ha egy ember se szeret, akkor se add fel, mert Isten akkor is szeret téged, és kérlek hogy ne okozz neki fájdalmat. Akármennyire is kilátástalan az életed, mindig van kiút.

Kérj nyugodtan segítséget az egyházaktól vagy a szeretetszolgálatoktól.

Nem vagy egyedül, mások is vannak olyan helyzetben hogy segítségre szorulnak.

2023. szept. 13. 15:21
 12/14 anonim ***** válasza:

Nem kell öngyinek lenned. Senki nem akarja. Az sem baj, ha utálod a mocskos embereket. Az sem baj, hogy igazságtalannak érzed, hogy te is kaphatnád, amit más.

Egyszerűen csak felejtsd el hangoztatni, hogy autista vagy, irigy vagy stb.

2023. szept. 13. 16:36
 13/14 A kérdező kommentje:
Ha látom őket akkor nem tudom türtőztetni magam. Az kéne hogy körülöttem ne legyen egy ember se aki szociálisan hátrányos, elvált vagy bajbajutott. Hogy ne ismerjek olyat, ne legyen a környezetemben illetve lehet de én ne tudjak róla. És ne legyen dolgom és kapcsolatom velük. Sajnos az unokatesóm elvált és rákos. Bár el tudnék kerülni tőle jó messzire Nagyvárad környékéről. Akiket meséltem hogy koszosak voltak és sok gyerek azok Biharpuspokiben az iskolával szemben laktak illetve volt egy másik család akik velünk szemben. Azokkal is volt problémám.mwrr irigyeltem hogy szegények és egészségesek én meg beteg vagyok és kotekedzem velük. Úgy szabadultak meg tőlük hogy akik az iskolával szemben laktak ott hogy mondjam....más úton kezdtem el iskolába járni és nem futottam össze velük. Akik velünk szembe laktak ott még a nagyobbik teherbe esett és 1 évet kimaradt az iskolából a testvérei még jobban val.alattam jártak és nem egy emeleten voltunk aztán a nagy osztályt ismételt de akkor már nem gyűlöltem. Azt hiszem már nem otthon lakott mert abortuszra is ment és aztán ismételte anyolcadik osztályt és mikor befekyezte azután lett meg egy gyereke meg férje és elkerült az egész család másfele. Azután a sok gyermekesek is elkerültek mert falun kaptak hátát meg meg is nőttek és férjhez mentek meg elmentek dolgozni. Két lány maradt a településen de azok tiszták és ferjezettek meg gyerekocsit tologatnak de azok sem a közelében laktak.
2023. szept. 13. 18:24
 14/14 A kérdező kommentje:

De az unokatesóm hogy kerüljön el? Mert én nem tudok hova elkerülni Nagyvaradrol.

Csak az kéne hogy azt a hülye nanzárdlakást megvegye és akkor legalább Nem Anyunál Lakna. Igaz hogy a kutyája ott volna meg iskolába anyu közelébe járna a gyerek. A kutyát is gyűlölöm de az legalább kinnt van még ndig és az ubokazesom állítólag hordanak neki enni vagy a futárral vagy ha az exe nem balhezik akkor kocsival elhozzák havonta a kutyatápot. A suli se tetszik de ha onnan a kölyököt anyu nem hozza vinné haza hanem a manzárd lakásba. Még reggel.az anyja onnan vinné és nem anyutol. Csak jobb volna nekem ha ott laknának mi tha Anyunál meg ha a dög meg a gyerek marad is nálunk illetve a suliban. A gyereket az anyja vinné a lakasba mert ő kapta a felügyeleti jogot.

Tegnap a gyerek azt mondta hogy lesz fennt egy lakásuk és hogy más iskolába fog járni. Szerintetek igazat mondott a 6 éves gyerek vagy az anyja hazudtatja hogy mondja?

2023. szept. 13. 18:30
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!