Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mi isten célja az én magányoss...

Mi isten célja az én magányosságommal?

Figyelt kérdés
Nincsen senkim, sokszor imádkoztam már egy társért mert nem jó az embernek egyedül, nagyon rossz hogy mindent egyedül kell megoldanom a magánéletbe. Hazamegyek az üres lakásba a 4 fal közé, hogy gyakoroljam a szeretetet ha magányos vagyok nincs akit szeressek és engem sem szeret senki?

2023. aug. 27. 14:21
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát úgy, hogy olyan munkát végzel, ahol emberek között vagy, meg a szabadidődben is keresel közösséget. Nézz körül a saját templomod által szervezett programok között, és hajrá. Vagy itt a net, itt is találsz ezer lehetőséget. Nem kell, hogy magányos legyél attól, hogy egyedül élsz. :) Egyébként se biztos, hogy mindig így lesz. Különben is, hány éves vagy egyáltalán, hogy így nekikeseredtél? 21? :))
2023. aug. 27. 14:26
 2/12 Jégszív ***** válasza:
90%

"Segíts magadon, s az Isten is megsegít."

Elég visszatetsző, hogy minden bajunkat, kudarcunkat - de örömünket, eredményeinket is! - gépiesen rákenjük az "Isten akaratára".

Valamit azért neked is illene hozzátenni, nem is keveset! Pl.

- Ki kellene lépni a fal közül,

- Találkozni, iosmerkedni kéne emberekkel,

- és - ez is fontos! - MOSOLYOGNI!

2023. aug. 27. 14:33
 3/12 A kérdező kommentje:
Járok emberek közé, de nekem az méltatlan lenne ha en másznék ra akárkire is.... de úgy nem néz rám senki. Dekodolva van az emberbe hogy nem kéne egyedül lennie, főleg ha nem is élvezi
2023. aug. 27. 14:36
 4/12 Jégszív ***** válasza:
87%

"az méltatlan lenne ha en másznék ra akárkire is"

Nem vagy túl rátarti? És ha igen, létezik arany középút, és idővel meg lehet találni a "célszemélyt"

2023. aug. 27. 15:07
 5/12 anonim ***** válasza:
19%
Pont ez az, hogy párt csak az talál, aki erőszakos. Csak ez a másik félnek vagy tetszik, vagy nem...
2023. aug. 27. 15:20
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

"Járok emberek közé.... de úgy nem néz rám senki."

Eddig még nem nézett. Majd néz.

Miért olyan nagy titok, hogy hány éves vagy?

Egyébként nézzél utána a dekódolni jelentésének. ;-)

2023. aug. 27. 16:11
 7/12 A kérdező kommentje:
31 eves vagyok ☺
2023. aug. 27. 16:13
 8/12 anonim ***** válasza:
87%

Hogy megtanuld feloldani.

Ott vagy te, és az egész létezés körülötted, amit szerethetsz. :))

2023. aug. 27. 16:14
 9/12 KZitus ***** válasza:
35%

Szia

Te mit tettél eddig azért, hogy társad, barátaid legyenek?

Milyen könnyű minden hibánkat számon kérni valakin! Van az a közmondás, mielőtt mások előtt sepregetel, seperd el a sajátod előtt is.

Szóval vajon a leendő társadon vajon mit kérnél majd számon. Ha egy ember magányos, először saját magában keresse a választ. Persze vannak ritka kivételek, okok, ezért jó ha megvizsgáljuk nálunk mi a helyzet. Hidd el, a magányodhoz semmi köze Istennek! Talán nem is kérnéd számon, ha kicsit jobban ismernéd. Lehet ha olvasnád a Bibliát, megtanítana társat keresni magadnak, pl. az által, hogy jobb, toleránsabb, megértőbb, bölcsebb embert "farafna" belőled.

A Biblia nem egy társkereső-tanácsadó. De rengeteg tanácsával segít az élet útvesztőiben, csak olvasni kell és megfogadni (elhinni, hogy Isten okosabb mint mi, jobban tudja...). Kipróbálhatod, hátha sikerül társat is találnod..

2023. aug. 27. 16:16
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Katolikus vagy?
2023. aug. 27. 16:17
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!