Náluk is ugyanúgy vannak jó és rossz emberek,mint minden más vallásban.
Szerintem semmi ,, speciális" tulajdonságuk nincsen.
"Szerintem semmi ,, speciális" tulajdonságuk nincsen."
Ja, kivéve intelligencia, tehetség, összetartás. Kívülről én csak a férfiaknál ismerem fel a jellegzetességeket, ami egyébként akkor igazán szembetűnő, ha többet látni egy csapatban, akkor világosan látszik, mennyire egyformák.
Ez eléggé általánosítás. Nem vagy jó toleráns.
#8 lehetett volna ostobaság nélküli is ez a kérdés, de most már nem az.
#9 lehetnek, de nem azok :D Nézd meg a magyar állampolgárságú művészeket. Van köztük nem zsidó, kb a 15-20 %-uk.
Milyen zsidó tulajdonságok vannak?Milyen magyar tulajdonságok vannak, ami minden egyes magyarra igaz?Milyen puerto ricoi tulajdonságok vannak, amely minden egyes puerto ricoira igaz?Szeretném hallani!
Zsidó és zsidó között mérföldes különbségek vannak, sőt még annál is nagyobbak.Egy New Yorkban élő 16 éves reformzsidó szülők családjába születő zsidó tinifiúról van szó, vagy Méir Lau izraeli askenáz főrabbiról?Zac Efron vagy Koppel Reich valószínűleg nem nagyon egyeznének életvitelben és életfelfogásban, pedig mindkettőjük zsidó - zsidó volt.
Ki kell nőni ebből, hogy zsidónak lenni 15-16-17 millió ember kollektív, egységes tudatát jelenti - valószínűleg a családját lemészároló magyar családapával sem azonosul az egész magyarság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!