Szerintetek milyen emveri tulajdonságok jellemzőek a zsidókra?
Figyelt kérdés
Ezt a kèrdèst jóindulatból tettem föl.Nem vagyok fajgyűlölő tipus.Valakik szerint ugyanolyan hètköznapi emberek,mint mi,de a bibliájukban vannak olyan törtènetek,tanítások,amik erőszakosak.Attól mèg gondolom nem biztos, hogy az ember is erőszakos,mert az van az írásaikban.2020. dec. 17. 12:42
1/7 A kérdező kommentje:
Èrdekel ez a tèma.Akár beszèlgetnèk is olyan emberrel,aki ezt a vallást követi vagy valakivel ,aki tájèkozott a tèmában.
2020. dec. 17. 12:45
2/7 anonim válasza:
Magasan képzettek, köztük a legmagasabb az értelmiségiek aránya.
4/7 anonim válasza:
Erre speciel van. Most hirtelen csak ezt találtam, de korábban olvastam egy jobbat is:
Viszont a lényeg itt is benne van.
Ha valamikor megtalálom azt a jobb kutatást is, amire hivatkozva írtam, majd linkelem, de lehet neten te is megleled kis keresés után.
5/7 A kérdező kommentje:
Nem statisztika.
2020. dec. 17. 19:25
6/7 anonim válasza:
Ugyanolyanok mint masok hasonlo kulturaban. Az Europaban elo zsidok europai mentalitasuak, az Amerikeban elok amerikai mentalitasuak.... Talan az izraeliek kivetelek egy kicsit - mivel nagyon felszabadultak, altalaban kedvesebbek egymashoz - NEM CSAK a turistakhoz.
7/7 anonim válasza:
Pénzéhség.A magas intelligencia rossz célokra használása.Egyfajta beképzeltség másik lenyomása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!