Ki volt már Belgiumban vagy ki élt ott hosszabb-rövidebb ideig?A magyar árakhoz képest mennyire nagy a drágaság?Pl az élelmiszerek,tisztálkodási szerek,ruhák terén.Illetve milyenek az emberek általánosságban,milyen tulajdonságok jellemzőek rájuk?
1:Biztos nem drágább,mint Svájc,sőt.😅😁
2:Köszönöm a hasznos és részletes választ!🙂
Írjatok még tapasztalatokat légyszi!
Arról is,hogy milyenek a belga emberek.Meg,amit kifelejtettem a kérdésből:milyen az időjárás éven át Magyarorazághoz képest?
Ha minden jól megy munka miatt kinn leszek kb fél évet,de még sosem jártam ott,szóval minden érdekelne!😄
Egész Nyugat-Európa akkor drága, ha úgy szeretnél élni, mint egy nyugat-európai. Amint elkezdesz szolgáltatásokra költeni, legyen az étterem, fodrász, masszázs, színház, bármi, akkor jóval drágább. A belgák szerintem a világ legunalmasabb népsége, a klíma ízlés dolga, aki szereti, hogy sosincs meleg és nincs baja a gyakori esővel, annak jó, én személy szerint nem tudnék ott lakni.
Brüsszelre érdemes minél kevesebb időt szánni, bármelyik tetszőleges város szebb és érdekesebb.
"1:Biztos nem drágább,mint Svájc,sőt"
A kérdésedben nem Svájc szerepelt! Nem emléxel??
Ha magyaros szinten akarsz nyomorogni kint akkor el lehet lenni ott is.
Amennyiben nem lesz neked is sokmilliós fizetésed mint pl. a Belgiumban lévő több tízezer diplomatának, akkor méregdrága lesz neked.
13:06
Svájc a méregdrága.Kizártnak tartom,hogy az első kommented helytálló lenne Belgium esetében.Hagyjuk a diplomatákat,ők egy külön réteg.Mo.-n is vannak nagyon jómódúak meg kb mindenhol.Átlag életre gondoltam,de nem is "nyomorgásra"...
Brusszelben eltem harom evig, mondjuk az en peldam nem altalanos mert egy EUs intezmenynek dolgoztam informatikuskent es eleg jo penzt fizettek.
En nagyon szerettem, Brusszel marha jo hely, a foter kornyeken beulni enni egy kagylot, vagy inni egy sort...nagyon hangulatos. A kisebb varosok meg meginkabb. Rengeteget lehet erre-arra kirandulni, tok erdekes helyek vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!