Mikor várható újabb zsinat az eretnekség csökkentésére?
Figyelt kérdés
2023. aug. 19. 13:42
41/53 A kérdező kommentje:
#40 ha normális vagy, akkor miért rágalmozol most is? Azt sem tudom, hogy miről hadoválsz...
2023. aug. 24. 11:35
42/53 anonim válasza:
41. Te vádoltál meg engem gyerekveréssel, meg kihasználással, nem én téged..
43/53 A kérdező kommentje:
Én csak kíváncsi voltam, hogy tényleg az vagy-e vagy sem. De ha így van, akkor oké.
2023. aug. 24. 11:50
44/53 A kérdező kommentje:
Szerintem te súlyos autista vagy és nem kellene internethez engedni...
2023. aug. 24. 12:19
45/53 anonim válasza:
Nincsenek gyerekeid.
Ideje bevenni egy pár marék Benadrylt.
47/53 anonim válasza:
Kedves egycsillagos!
Lehetne egy kérdésem?
Mi van a 'gyerekuralom' és a 'mennek szépen kussban a templomba. Nincs beleszólásuk.' között?
48/53 anonim válasza:
49. Semmi. Vagy az egyik, vagy a másik.
Vagy azt neveled a gyerekbe, hogy te vagy a szülő, akit tisztelni, és szeretni kötelező, vagy azt, hogy te csak egy ATM vagy, akinek semmi köze nincs a gyerekhez, és amint tudjon, lépjen le. Én előbbit neveltem bele, és működik.
49/53 anonim válasza:
Szóval vagy a szülő vagy a gyerek főnök?
Eddig értem, viszont sok különbség van aközött hogy te vagy az ATM és a szó nélkül elfogadás között.
50/53 anonim válasza:
49. A liberálisok ezt nevelik a gyerekbe. Nem a vér szerinti családot tartják fontosnak, hanem annak a gyűlöletét tanítják a gyerekeknek. A lázadást ok nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!