Mikor várható újabb zsinat az eretnekség csökkentésére?
Már nem emlkészem sajnos. Nem valami olyat kéreztem, hogy szereti-e a feleség, ha otthon agyonütik? (vagy miért tűri?) + nézze meg a Barbie-t, mert több nő szakított miatta a párjával. (én nem láttam a filmet).
A másiknál meg megjegyeztem, hogy jobb ha megkeresztelik a gyereket, különben a keresztények csúfólni fogják. (és miért vanak együtt, ha ennyire gyűlölik egymás vallását).
#10 szoktam néha kikelni magamból, de tőled még értelmes hasznos választ nem láttam a gyűlölködésen és fröcsögésen kívül.
11. Nem kérdeztél semmit, csak annyi volt tőled, hogy ,, Nézzétek meg a Barbit :) ,,
A másiknál meg azt írtad pont, hogy NEM baj, ha nem keresztelik, meg, és nem kell törődni azzal, hogy a ,, Hülye keresztények,, csúfolni fogják. Csak annyi, hogy nem vagyunk hülyék, és nem csúfoljuk a meg nem keresztelt gyerekeket sem gyerekként, sem felnőttként.
+annyit kérdeztél provokációként, hogy jó-e a szex? Ezzel utalva az egyik fél házasság előtti no sex szabályra, ami szintén nem rád tartozott..
"Mondd meg neki, hogy a hülye keresztények nem fogják csúfolni, hogy pogány. Attól meg, hogy levizezik lehet majd szabad ateista. Vagy téged is lenéz?"
Ezzel azt írtam, hogy ha nem jelent semmit a víz, akkor jobban jár, ha belemegy a keresztelésbe, mert: én láttam már, hogy a keresztény gyerekek csúfolnak másokat, a felnőttek meg világvégével fenygetőznek.
A szexes kérdés már túlzás volt, de ahol ennyit nem tudnak megbeszélni egymással, mindig elgondolkodtat.
A másik kérdésre meg már nem emléskzem.
De mi köze van a mostani témához?
Inkább linkeld be, hogy hol írtál normális választ. Azt nehezebb lesz találni.
Öhm... én nem tudok kommentet törölgetni sem a Luca.
A moderátorok törölgetik.
De Lucifer akkor törölte a saját kommentjét aztán a tiéd? XDDD
"Csak annyi, hogy nem vagyunk hülyék, és nem csúfoljuk a meg nem keresztelt gyerekeket sem gyerekként, sem felnőttként."
Ezt az az ember írja aki mentális betegnek hívja azokat akik nem értenek egyet vele és be akarja tiltatni a szólás szabadságot?
Az igen.
"A másiknál meg azt írtad pont, hogy NEM baj, ha nem keresztelik"
Mi előnye származik egy embernek, hogy meg van keresztelve?
14. Mi előnye származik egy embernek, hogy meg van keresztelve?
Azt a vitát is itt hagytuk abba. Ő nem tudott semmi érvet felhozni, hogy milyen hátrány származik abból, hogy ha megkeresztelik a gyereket, de gyűlölködött egy jót a keresztények ellen.
Tehát semmi értelme sincs megkeresztelni a gyereked.
Tehát nincs oka, nincs értelme.
Vita lezárva. Köszönöm.
Gyerektől elveszed a szabad akaratot, hogy meglegyen-e keresztelve.
Szerintem ez egy olyan döntés amit mások nem hozzátok meg helyetted, de egy kisgyerek sem tud dönteni róla.
Ebben bármi kiverni valót találsz?
Miért is a szülő döntsön a gyereke vallásáról?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!