Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mikor várható újabb zsinat az...

Mikor várható újabb zsinat az eretnekség csökkentésére?

Figyelt kérdés

#szekta #zsinat #eretnek #szerzői jog védelme
2023. aug. 19. 13:42
1 2 3 4 5 6
 11/53 A kérdező kommentje:

Már nem emlkészem sajnos. Nem valami olyat kéreztem, hogy szereti-e a feleség, ha otthon agyonütik? (vagy miért tűri?) + nézze meg a Barbie-t, mert több nő szakított miatta a párjával. (én nem láttam a filmet).

A másiknál meg megjegyeztem, hogy jobb ha megkeresztelik a gyereket, különben a keresztények csúfólni fogják. (és miért vanak együtt, ha ennyire gyűlölik egymás vallását).

#10 szoktam néha kikelni magamból, de tőled még értelmes hasznos választ nem láttam a gyűlölködésen és fröcsögésen kívül.

2023. aug. 20. 12:43
 12/53 anonim ***** válasza:

11. Nem kérdeztél semmit, csak annyi volt tőled, hogy ,, Nézzétek meg a Barbit :) ,,

A másiknál meg azt írtad pont, hogy NEM baj, ha nem keresztelik, meg, és nem kell törődni azzal, hogy a ,, Hülye keresztények,, csúfolni fogják. Csak annyi, hogy nem vagyunk hülyék, és nem csúfoljuk a meg nem keresztelt gyerekeket sem gyerekként, sem felnőttként.

+annyit kérdeztél provokációként, hogy jó-e a szex? Ezzel utalva az egyik fél házasság előtti no sex szabályra, ami szintén nem rád tartozott..

2023. aug. 20. 12:48
 13/53 A kérdező kommentje:

"Mondd meg neki, hogy a hülye keresztények nem fogják csúfolni, hogy pogány. Attól meg, hogy levizezik lehet majd szabad ateista. Vagy téged is lenéz?"

Ezzel azt írtam, hogy ha nem jelent semmit a víz, akkor jobban jár, ha belemegy a keresztelésbe, mert: én láttam már, hogy a keresztény gyerekek csúfolnak másokat, a felnőttek meg világvégével fenygetőznek.

A szexes kérdés már túlzás volt, de ahol ennyit nem tudnak megbeszélni egymással, mindig elgondolkodtat.

A másik kérdésre meg már nem emléskzem.

De mi köze van a mostani témához?

Inkább linkeld be, hogy hol írtál normális választ. Azt nehezebb lesz találni.

2023. aug. 20. 13:09
 14/53 anonim ***** válasza:

Öhm... én nem tudok kommentet törölgetni sem a Luca.

A moderátorok törölgetik.

De Lucifer akkor törölte a saját kommentjét aztán a tiéd? XDDD

"Csak annyi, hogy nem vagyunk hülyék, és nem csúfoljuk a meg nem keresztelt gyerekeket sem gyerekként, sem felnőttként."

Ezt az az ember írja aki mentális betegnek hívja azokat akik nem értenek egyet vele és be akarja tiltatni a szólás szabadságot?

Az igen.

"A másiknál meg azt írtad pont, hogy NEM baj, ha nem keresztelik"

Mi előnye származik egy embernek, hogy meg van keresztelve?

2023. aug. 20. 13:21
 15/53 anonim ***** válasza:

14. Mi előnye származik egy embernek, hogy meg van keresztelve?

Azt a vitát is itt hagytuk abba. Ő nem tudott semmi érvet felhozni, hogy milyen hátrány származik abból, hogy ha megkeresztelik a gyereket, de gyűlölködött egy jót a keresztények ellen.

2023. aug. 21. 11:07
 16/53 anonim ***** válasza:
12%

Tehát semmi értelme sincs megkeresztelni a gyereked.

Tehát nincs oka, nincs értelme.

Vita lezárva. Köszönöm.

2023. aug. 21. 15:31
 17/53 anonim ***** válasza:
52%
16. Nincs lezárva, mert te sem mondasz hátrányt a keresztelésre..
2023. aug. 21. 15:34
 18/53 anonim ***** válasza:
41%

Gyerektől elveszed a szabad akaratot, hogy meglegyen-e keresztelve.

Szerintem ez egy olyan döntés amit mások nem hozzátok meg helyetted, de egy kisgyerek sem tud dönteni róla.

Ebben bármi kiverni valót találsz?

2023. aug. 22. 14:45
 19/53 anonim ***** válasza:
18. Gyereknek nem kell döntés, a szülő szépen eldönti.
2023. aug. 22. 14:46
 20/53 anonim ***** válasza:
0%

Miért is a szülő döntsön a gyereke vallásáról?

2023. aug. 22. 14:47
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!