Rosszat kívántam valakinek, és álmomban velem történt meg. Létezik, hogy Isten figyelmeztetése ez arra, hogy figyeljek oda a gondolataimra (is)?
Akkor te még jól jártál. Legalább téged Ishen figyelmeztetett és megértetted így nem.kapid a büntetést.
Én úgy jártam hogy ( mivel anonim az oldal meggyonom nyilvánosan mert nem bírom magamba tartani, csak anyu tudja) az unokatestvéremet 4 éves korom óta irigylem mert okosabb mint én. Mindig éreztem hogy okosabb mióta emlékeim vannak és irigyeltem.
A tavaly azt kívántam sőt még ki is mondtam hogy soha e legyen boldog családi élete. Mi történt? Két hétre rá beadta a válást a férjétől és anyuhoz költözött a gyerekkel meg a komnondor kutyával. Anyu fogadta be mert a szülei külföldön élnek és a fél fizetése rament a hitelre amit a közös lakás után fizetett. Egyedül fizette a hitelt de kettejüke volt a lakás. Az egész tavalyi tél meg ősz avval telt el hogy hol az útlevél tűnt el hol a gyerek, hol az apja uszitgatta a gyereket. Márciusra vett pozitív változást az exférj mikor jött a bírósági ( közjegyző váltak el tavaly) tárgyalás és akkor tanúk nélkül közösen megegyeztek. Aztán meg azt kívántam hogy ne legyen boldog anyunál hogy itt lakik. Erre lett egy komoly egészségügyi problémája. Meg is kellett mutsek. És most se lehet tudni hogy teljesen meggyógyult vagy kell kemoterápia. Most valami lakást ( eladtak a közöst) talált és azt intézi de tömbház és nekem nem tetszik hogy a kutya nálunk marad. Azt se akarom hogy anyunál maradjon de a lakást se mert akkor a kutya marad. Attól félek nem fogja fizetni a kutya tápját meg az orvosi költségeket és anyu kisnyugdíjas. Nem tudom mirsz ebből mert mindig bejött amit kívántam neki. Ő nem is sejt semmit, egyedül anyu tudja hogy az átok besegített ( nem állt jól a házasságuk de kibírta volna pár évet) a válásba. A többiről nem is tud. Nem tudom hogy lesz, a lakás nem sikerül neki vagy az eredményei lesznek rosszak kemóra kerül és csak.anyunal marad vagy elmegy a tömbházba és a pasztorkutya marad. Mind három variációval rosszul járok lelkileg.
Az kellett volna hogy én is megálmodjam utáni lesz miután megatkoztam az unokatestvérem. Akkor hatha megbantam volna, nem válik el, nem kerül.amyuhoz és ez az egész nincs. Sajnos református vagyok és ortodox pappal nem tudom feloldani az átkot. Még gyűlölöm és úgy nem tudna segíteni pap. Elgondoltam hogy ha katolikus volnék nem aldozhatnek mert 4 éves korom óta halálos bűn én élek és ez ellen nem tudok mit tenni. Talán ha az unokatestvérem vagy én elkerülnénk vagy 1000 km távolságra egymástól és nem hallanek róla akkor lehet pár év után a gyűlölet meg az irigység csillapodna. Azt szoktam mondani hogy ő a vrăjmașon. Mert az iránta való gyűlölet késztet mindenfélére. Mikor anyuhoz került akkor a gyerek kikerült az evangélikus ovibol. Akkor elmúlt mindengyukolezem az evangelikusok felé. Semmit nem éreztem az evangélikus templomok láttam. Akkor jöttem rá hogy nem.az evangelikusokat gyűlöltem hanem az unokatestvérem és a gyereke oda járt oviba és rájuk csapódott ki.
Köszönöm annak, aki a kérdésre válaszolt.
Többiek, megtennétek kérlek, hogy nem itt vesztek össze a kérdésem alatt? Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!