Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Rosszat kívántam valakinek,...

Rosszat kívántam valakinek, és álmomban velem történt meg. Létezik, hogy Isten figyelmeztetése ez arra, hogy figyeljek oda a gondolataimra (is)?

Figyelt kérdés

2023. aug. 18. 03:41
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
17%

Nincs isten.

Lelkiismereted - esetleg - van.

2023. aug. 18. 05:42
 2/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy megosztottad az álláspontodat, a kérdés első sorban azokhoz szól, akik szerint Isten létezik.
2023. aug. 18. 06:53
 3/15 anonim ***** válasza:
33%
Aki szerint létezik az mindent neki tulajdonít, aki szerint nem, az pedig mindent az egyénnek. Így semmi értelme feltenni a kérdést, mert már előre tudod hogy mi lesz rá a válasz. Te is komoly hívő lehetsz, ha csak a neked szimpatikus dolgokat tartod be.
2023. aug. 18. 07:42
 4/15 anonim ***** válasza:
27%
Ha valami ostoba vallásos maszlagot vársz akkor a Vallás kategóriába írd ki a kérdést, ott majd válaszolnak a fanatikus valóságtagadók.
2023. aug. 18. 09:04
 5/15 anonim ***** válasza:
Igen, az lehet. Én is így vagyok valakivel. Törekszem rá, hogy ne kívánjak neki bajt, hanem azt kívánjam/kérjem magamban, hogy vagy jussak vele kompromisszumra, vagy ritkábban találkozzunk.
2023. aug. 18. 10:43
 6/15 anonim ***** válasza:
0%
1. Lepontoztalak, libsi ateista. Hogy esik?:)
2023. aug. 18. 11:33
 7/15 anonim ***** válasza:
0%
#1, #6 Mindkettőtöket lepontoztalak! Menjetek iszapbirkózni, ne itt fotelharcoljatok!
2023. aug. 18. 11:45
 8/15 anonim ***** válasza:
13%

#6: Itt süt a nap, nem esik. A libsiről azt sem tudod mit jelent, az ateizmusomra büszke vagyok, a lepontozás pedig egyáltalán nem érdekel, mert tisztában vagyok vele, hogy a magadfajták érvelni nem tudnak, csak személyeskedni (erre te vagy az élő példa). Szóval csak bátran.

#7: Ha nem haragszol, én inkább maradnék itthon a kis fenekemen. Amikor a válaszom született a kérdés még nem az Idióták kategóriában volt, így próbáltam értelmesként kezelni. Mivel átkerült ide a Retardáltak közé, részemről már nem érdekes, a ti szintetekre nem tudok lesüllyedni, ezért inkább magatokra hagylak a valóságtagadásotokkal és képzelődéseitekkel.

Válaszolni nem kell mert nem jövök vissza, privátot pedig olvasás nélkül törlöm, mert nem vagyok rá kíváncsi, hogy szerintetek mivel foglalkozott az édesanyám - mást pedig nem tudtok.

Szóval kösz a halakat.

2023. aug. 18. 12:39
 9/15 anonim ***** válasza:
60%

8. ,, Válaszolni nem kell mert nem jövök vissza"

Hála Istennek.

De a kérdésre válaszolva, igen. Isten sokféleképpen akar üzenni nekünk, akár álomban, akár ébren.

2023. aug. 18. 12:48
 10/15 anonim ***** válasza:
50%

10. Szerintem ezt neked címezted, nem a 8-asnak, ő egy hozzád hasonló libsi ateista.

De tudjuk jól, a liberális elfogadásotok a vallásra már nem terjed ki:(

2023. aug. 18. 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!