Hogy tudok ifi-t létrehozni?
"Református ifi lenne de nem feltétlen csak református embereket gyüjtenék hanem akárkit aki keresztény."
Akkor ez térítésre futna ki? Vagy miért nem ökumenikus lenne?
Mi az az ifi? Református vagyok, de sose hallottam.
48/n
#1: igen, igyekszek majd nála is érdeklōdni errōl, tényleg köszi az ötletet:) csak gondoltam van itt ifi vezetō aki tapasztaltabb ebben és tudja hogy kell kezdeni:))
#2 nem terveztem senkit téríteni, tényleg csak egy sima ifi lenne. Jól hangzik hogy legyen ökumenikus!:D mert szerintem lenne a környéken néhány evangélikus / kataolikus akit érdekel
#3: ifjúsági csoport/közösség ha úgy nézzük. Néhányszor (pl. 2x egy héten) összeülnek és beszélgetnek, játszanak stb. szóval olyan hely ahol a keresztény emberek egymásra találnak:))
Mindenképp keresd meg a helyi református lelkészt, és mondd el neki, mit szeretnél. Biztos örülni fog neked. Gondolom, ő is szeretné, hogy legyen ifi a gyülekezetben. Esetleg kereshetsz a környező településeken már működő ifiket, hogy meglásd, ők hogy csinálják.
Nézd meg az itt található anyagokat:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!