Hogyan lehetnék Muszlim?
Figyelt kérdés
Fiatalkorú vagyok. Katolikus vagyok. Csak szülői beleegyezéssel lehetek hivatalosan?2023. aug. 5. 12:27
22/34 Drakula_VAGY_Ahmed válasza:
"Ez nem csak hit kérdése."
Dehogynem. Aki nem hisz ilyesmiben az nem is csinál ilyesmit.
"és a modern kor jele,"
Nem. Ez a régi kor maradványának a jele, hogy lenne már a modern kor jele?
26/34 anonim válasza:
A muszlim egy szörnyű vallás, nem a békés ökümenikus kereszténységre, hanem az erőszakos hódításokra törekszenek. Nem elfogadtatni, hanem téríteni akar. Nem értem, egy 1100 éves katolikus nemzet állampolgára miért akarna muzulmán terrorhívő lenni...
27/34 anonim válasza:
Mert régen nem jöttek a keresztények és tettek minket is keresztény országgá? Mint ahogy a muszlimok régen meghódítottak több országot ? Most egyáltalán nincs ránk erőszakolva, nem zaklatnak minket se a kereszténységgel sem az iszlámmal. Szabad döntésünk van. Illetve ha valaki muszlimnak születik, az a saját döntése hogy úgy is él - vagy csak látszat muszlim mint a keresztenyekből egy jó pár. Félre lehetne már tenni de tényleg a rasszizmust.
28/34 anonim válasza:
Keress rá a rasszizmus szó jelentésére, szerintem fogalmad sincs, hogy mit jelent :)
"Szabad döntésünk van."
Nekünk igen, de mond ezt egy afganisztáni, szaudi, iráni, iraki, stb... nőnek is.
29/34 anonim válasza:
#28 ne keverjük a vallást a kultúrával.
30/34 anonim válasza:
A hadiszok is a vallás része tudtommal, nem hiszem, hogy az ősi arab kultúra hozná ezeket magával, ami lényegében már több, mint 1000 éve szinte nincs is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!