Mert így tudja irányítani a folyamatokat és látja a komplex összefüggéseket.
Te ember vagy, ezért nem érted és ezért tartod rossz dolognak.
Szerintem olyan ez, mint amikor a tervezőmérnök mindent tud a tervezett robotjáról és így szükség esetén be tud avatkozni..:)
2023. júl. 29. 00:13
2/9 anonim válasza:
Biztos nem jó neki, az élőlények egymást eszik meg kiszarják, ösztön nyavalya kényszeríti őket fertelmes dolgokra (szexualitás). Megbánta már ezt az egész teremtősdit mint a kutya amék hetet fialt egyetlen értelmes dolgot sem tudott létrehozni.
2023. júl. 29. 00:29
3/9 anonim válasza:
Talán valami rejtegetnivalód van?;)
2023. júl. 29. 00:33
4/9 anonim válasza:
sehogy mert nem létezik
2023. júl. 29. 01:40
5/9 anonim válasza:
Egy isten a definíciójából adódóan mindenható, azaz mindenre képes, mindent tud, mindent lát.
2023. júl. 29. 06:16
6/9 anonim válasza:
Mármint: EZ az isten mindenható, nem minden isten ilyen.
Azért ilyen, mert ilyennek találták ki. A Biblia írói ezzel még nem foglalkoztak, mert a Bibliában sok helyen az isten nem mindenható, nem lát mindent, nem tud mindent előre.
2023. júl. 29. 10:12
7/9 anonim válasza:
Minden ő.
Neked miért jó, hogy érzed a tested minden pontját? Semmiért. Azért, mert így törődhetsz vele.
Az egész létezés ő benne van. Ez az aprócska idővonal is.
Ő az anyád, aki szeret. Akaratlanul is tud téged.
Nem baj, hogy rossz dolognak tartod amit elképzelsz, biztos az is. A valóság megismerése után azt nem fogod rossznak tartani, ez számít csak. :)))
2023. júl. 29. 13:53
8/9 IstenGyermeke1 válasza:
Isten Lelke áthat mindent. ("Egy az Isten és mindeneknek Atyja, aki mindenek fölött áll, mindent áthat, és mindenben benne van." Ef 4,6 KNB) Isten szellemi létező is egyben hiszen test nélkül is tud hatni a teremtett világra. Isten mindenható és mindenható (" Láttad előre minden / utamat * csodálatos előttem a te / tudásod. ANT." [Feltámadtam és újból veled vagyok c. ének])
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!