Hány imát ismertek?
Figyelt kérdés
Én a miatyánkat, az üdvözlégyet, a szentjános bogarat, a kardfogúszamurájt.2023. júl. 27. 11:47
1/6 anonim válasza:
Én ismerem a "Szívem első gondolatja, Hozzád száll fel Istenem" kezdetű reggeli imát és az "Én Istenem, jó Istenem" kezdetű esti imát.
Az utolsó kettőnek, amit írtál, mi a szövege?
2/6 anonim válasza:
5-öt tudok kívülről (Miatyánk, Üdvözlégy, Hiszekegy, esti ima, és étkezés előtti ima) De ismerek többet is.
A szamurájos melyik vallásban van? :D
3/6 Drakula_VAGY_Ahmed válasza:
Hármat.
A reggeli az egyik.
Déli, délutáni, és éjszakai a második. (Ezek ugyan azok az imák, csak idő pontokban újra kell öket mondani.)
És a harmadik ima amit ismerek, az esti.
Mi az a szamuráj és szent jános bogár?
5/6 anonim válasza:
Ismerem a Mi Atyánkot, a lefekvés előtti imát, az imát amit még anno hittan óra után mondtunk el, és ismerem Asszisszi Szent Ferenc imájának első versszakát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!