Van olyan szent, arkangyal, spirituális valaki, akinek ez az ismertetőjegye (lent)?
Figyelt kérdés
Fehér hosszú köpenyszerű hosszú ruha, és rajta vékony piros sál. De az a fajta "sál", ami nincs bekötve, hanem csak elöl hosszan lelóg. Olyan mint az a szalag, ami a papoknál szokott lenni, csak vékonyabb volt. Meg piros.
Szakállas hosszúhajú valaki.
Egy pillanatra a semmiből beugrott egy ilyen embernek a képe.
Kicsit hasonlított a szokásos Jézusábrázolásokra, de szerintem tuti nem Jézus volt.
Ki lehetett? Meg mi ez, hogy így random beugrik egy ilyen ?(nem szoktam nagyon ilyen vallásos dolgokkal foglalkozni, meg képzelődni se meg semmi, szóval nem értem...)
2023. jún. 24. 01:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!