Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Jézus tudta, hogy feltámad,...

Jézus tudta, hogy feltámad, hisz földi élete előtt is élt, sőt ő Isten. Miért számít olyan nagy áldozatnak a halála?

Figyelt kérdés
Egy rákos kisgyerek sokkal hosszabban és fájdalmasabban szenved, mire eljön a vég.

2023. júl. 19. 22:24
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
76%

30#

Akkor miért hazudtad azt, hogy nem ítélt senkit fájdalomra?

Ott áll a Bibliában fehéren-feketén!

2023. júl. 20. 16:45
 32/52 anonim ***** válasza:
31, nem tudom, miről beszélsz.
2023. júl. 20. 16:58
 33/52 anonim ***** válasza:

32#

28-ban írtad! Elfelejtetted?

2023. júl. 20. 17:16
 34/52 anonim ***** válasza:
0%

33.

Jézus senkit sem ítél fájdalomra. Mi ebben a hazugság? Egyáltalán, miért hazudnék. Semmi okom rá. Nekem tökmindegy, hogy Te hiszel vagy nem hiszel, vagy mit gondolsz. Sajnálom, ha fájdalmad van. De Jézus elveszi a fájdalmat és nem okozza. Te meg azt gondolsz, amit akarsz.

2023. júl. 20. 18:12
 35/52 anonim ***** válasza:
76%

34#

Biblia ismerete nélkül osztod itt az észt? Legalább ne hazudozz!!!

2023. júl. 20. 18:34
 36/52 anonim ***** válasza:
0%

35.

Jézusról 600 évvel a megszületése előtt:

"Pedig a mi betegségeinket viselte, a mi fájdalmainkat hordozta. Mi meg azt gondoltuk, hogy Isten csapása sújtotta és kínozta. Pedig a mi vétkeink miatt kapott sebeket, bűneink miatt törték össze. Ő bűnhődött, hogy nekünk békességünk legyen, az ő sebei árán gyógyultunk meg." Ézs. 53,4.

2023. júl. 20. 18:37
 37/52 anonim ***** válasza:
100%

36#

"Az asszonyhoz pedig így szólt: „Megsokasítom terhességed kínjait. Fájdalmak közepette szülöd gyermekeidet."

2023. júl. 20. 18:44
 38/52 anonim ***** válasza:
14%

"És az Isten eltöröl minden könyet az ő szemeikről; és a halál nem lesz többé; sem gyász, sem kiáltás, sem fájdalom nem lesz többé, mert az elsők elmúltak.

És monda az, a ki a királyiszéken ül vala: Ímé mindent újjá teszek. És monda nékem: Írd meg, mert e beszédek hívek és igazak.

És monda nékem: Meglett. Én vagyok az Alfa és az Omega, a kezdet és a vég. Én a szomjazónak adok az élet vizének forrásából ingyen."

Jel 21,4-6.

2023. júl. 20. 19:00
 39/52 anonim ***** válasza:
83%

Tudod, mi a különbség a kettő között?

Az második az csak ígéret... az első meg a valóság. Az van most, kb. millió éve.

2023. júl. 20. 19:09
 40/52 anonim ***** válasza:
14%

37.

"Aki pedig megbotránkoztat egyet e kicsinyek közül, akik hisznek bennem, jobb annak, ha malomkövet kötnek a nyakába, és a tenger mélyébe vetik. Jaj a világnak a botránkozások miatt! Mert szükséges, hogy botránkozások történjenek, de jaj annak az embernek, aki megbotránkoztat.” Mát. 18,6.

Ne te legyél az az ember, aki megbotránkoztat. Te nem akarsz bemenni Isten országába, nem baj. De másokat ne tarts vissza.

2023. júl. 20. 19:11
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!