Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Gyónás közben muszáj nekem...

Gyónás közben muszáj nekem beszélnem,ha szövegfelolvasóval olvastatom fel telóról a bűneimet is számít?

Figyelt kérdés

2023. júl. 6. 00:19
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
:D Hát érdekes ötlet, max ha néma lennél akkor érthető amúgy nem.
2023. júl. 6. 01:57
 2/8 anonim ***** válasza:
Persze,hogy érvényes. A feloldozó imákat meg emailben lehet küldeni Istennek a noreply@god.vt címre
2023. júl. 6. 06:42
 3/8 anonim ***** válasza:
Te perverz!
2023. júl. 6. 08:48
 4/8 A kérdező kommentje:

Nem viccből írtam. Néha elvékonyodik a hangom ijesztően lányosra beszéd közben, ami nem lenne gond, ha nem lennék 30+ és valami probléma van a nyelőcsövemmel mert ritkán de váratlanul nyál spriccel fel.

Ne gondolja az atya, hogy leköpöm őt,

Vannak már elég élethű szövegfelolvasók, arról játszanám le a szövegemet,

miközben magamban is mondom?

2:Ha noreply-re küldöm, soha nem kapok választ.

2023. júl. 6. 13:49
 5/8 anonim ***** válasza:
Az atyát nem ijeszted meg a lányos hangoddal, viszont magadat becsapod. Fogadd el magad és mások el fognak.
2023. júl. 6. 17:33
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát a telefonod kap feloldozást, te pedig bűnben maradsz. Hiszen te nem vallottál meg semmit.
2023. júl. 6. 19:08
 7/8 ludwigvan ***** válasza:
27%

Hiszel ebben a baromságban, hogy meg kell osztanod a bűneidet egy pappal, hogy feloldozást nyerj alóluk, de mégis kiskapukat keresel.

Mindenki jobban járna, és ha Isten létezik, és nem egy komplett idióta, akkor neki is jobban tetszene, ha egyszerűen megbánnad a bűneidet, és bocsánatot kérnél azoktól, akik ellen elkövetted őket.

2023. júl. 13. 12:57
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha ebben hiszel, gyónj. Szerintem elmondhatod a papnak, hogy nehezedre esik néha beszélni, és szeretnéd így kivitelezni. Ettől még ezek a te gondolataid, a te szavaid. Szerintem egy papnak az a dolga, hogy megértő legyen, és segítse a lelki megkönnyebbülésedet.
2023. júl. 15. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!