Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Szerintetek Isten küldte?

Szerintetek Isten küldte?

Figyelt kérdés

6 éve vagyok házas.

3 éve próbálkozom a férjemmel, hogy rendbe jöjjön a házasságunk. A válóper bevan adva.

1 éve nehéz nagyon nehéz életem van.

Tegnap előtt tiszta szívből elimátkoztam Istenhez, hogy akarok, egy normális férfit, vezessen valakit az útamba.

A férjemel már régóta nem vagyunk együtt...

Én általában mindig szépen öltözködöm, adok a külsőmre, és magassarkúban vagyok.

Tegnap nem volt rajtam szép ruha, nem volt rajtam rúzs sem csak csak egy natúr smink, és egy rossz régi lapos talpú cipő... amit átmenetileg vettem fel mert, a magassarkú feltörte a lábam......

Egy elegáns vendéglátós környezetben sétáltam tegnap, amikor megállt egy új bmw.

Az ablak lehúzódott és egy jó képű férfi ült bene azt mondta szívesen elvisz az ahová akarom, és meg akar ismerni....

Soha nem történt velem ilyen, és igen beültem.

Bemutatkoztunk egymásnak és elmondta, hogy érzi a kémiát és soha nem szokott leszólítani senkit és beültetni nőt a kocsijába, de én más vagyok....

Elmentünk együtt enni... megmutatta a munkahelyét, este elvitt egy romantikus sétára és volt közeledés és csók is.....

Ilyen csak a mesében történik azt hiszem...

A férfi aki az utamban jött egyből megteszett külsőre. Van szép kocsija, (pont az ami nekem tetszik ) van jó munkahelye, sportol, és tetszem neki.

Ami még érdekes, hogy pont olyan kocsija van a férfinak amire az szívem vágyik.

Isten van és létezik, és teljesítette amit kértem

...

2023. júl. 19. 20:03
1 2
 1/11 anonim válasza:
93%
Szerintem gyógyszerre ne igyál töményet. És nem haluzol be ilyeneket. 🤦
2023. júl. 19. 20:17
 2/11 anonim ***** válasza:
94%
Okés de ne igyál xanax-ra domestost többet
2023. júl. 19. 20:30
 3/11 anonim ***** válasza:
93%
:D Most akkor a kocsi tetszett?
2023. júl. 19. 20:43
 4/11 anonim ***** válasza:
35%
Azt hogy Isten küldte-e, nem tudom, én viszont maradtam volna a jelenlegi férjemmel, ugyanis az a tökéletes Isten előtt, ha egy házasságban vagyunk, egymás mellett kitartva örökre. Mitől romlott meg a házasság és mitől nehéz az életed?
2023. júl. 19. 20:44
 5/11 A kérdező kommentje:

A férjemnek 2 éve szeretője volt.

Tetszett a jármű de ez csak mellékes.

A férfi 100 %-ban tetszett.

2023. júl. 19. 20:46
 6/11 A kérdező kommentje:
Az az érdekes, hogy imám után másnap az útamba jött ez a férfi.
2023. júl. 19. 20:47
 7/11 anonim ***** válasza:
92%
Tudnád hányszor imádkoztam hogy legyen valami kaja az asztalon és sose jött be
2023. júl. 19. 20:54
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Majd kezdj el azért gyanakodni, amikor előjön azzal a témával, hogy kivinne dolgozni Hollandba vagy Belgába!
2023. júl. 19. 22:16
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván kamu történet.

"Az ablak lehúzódott és egy jó képű férfi ült bene azt mondta szívesen elvisz az ahová akarom, és meg akar ismerni....

Soha nem történt velem ilyen, és igen beültem."

Épeszű nő nem ül be egy vadidegen ember autójába. Ezt kb. 6 éves koromban már megtanították a szüleim.

2023. júl. 20. 09:10
 10/11 anonim válasza:
100%
#9-es nyilván kamu, rohadt hosszú a nyári szünet és unalmas a penelban is.
2023. júl. 20. 09:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!